Grosjean: "Resursele financiare, esenţiale în lupta pentru titlu"

de Daniel Popescu
Vineri, 29.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean consideră că Lotus va lupta pentru titlul mondial numai dacă echipa va dispune de resursele necesare pentru a dezvolta monopostul.

Lotus a început sezonul 2013 al Formulei 1 cu o victorie obţinută de Kimi Raikkonen pe circuitul de la Melbourne, echipa devenind astfel una dintre candidatele la titlul mondial.

Romain Grosjean admite însă că Lotus are nevoie de resurse financiare importante pentru a putea lupta pentru trofeu, în condiţiile în care britanicii nu au încă un sponsor principal.

"Depinde de banii pe care îi avem. Aceasta este cheia în Formula 1. Ştim că avem oameni buni, ştim că ei sunt capabili să producă un monopost pentru victorii, ştim că suntem acolo unde trebuie din punct de vedere al dezvoltării şi a instrumentelor de la fabrică. Dar până la urmă totul depinde de ce poţi investi", a declarat el.

Urmareste Automarket
Grosjean este însă încrezător că debutul promiţător de sezon va atrage sponsori la echipa pentru ca Lotus să aibă oportunitatea de a dezvolta în continuare monopostul.

"Sperăm să obţinem mai mulţi sponsori pentru a putea dezvolta în continuare, iar apoi şi mai multe victorii şi mai mulţi sponsori.

Este un ciclu", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Asta inseamna ca Grosjean va mai ramine la LOTUS, deorece el are in spate sponsori.
    In ciuda tuturor greselilor, cred ca are un potential bun, ii lipseste experienta.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru