Grosjean vrea un loc în plutonul de mijloc în F1 în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.09.2011
Romain Grosjean a dezvăluit că negociază cu mai multe echipe din plutonul de mijloc semnarea unui contract pentru sezonul 2012.

Romain Grosjean a cucerit în weekendul de la Spa-Francorchamps titlul în competiţia GP2, iar obiectivul său este revenirea în Formula 1 după experienţa mai puţin plăcută de la Renault din finalul sezonului 2009.

Francezul a dezvăluit că poartă discuţii cu mai multe echipe din plutonul de mijloc, în condiţiile în care nu ar fi interesat de o echipă de pe ultimele poziţii ale clasamentului constructorilor.

"Obiectivul evident este să am un loc în Formula 1 într-o echipă bună. Vreau să am o şansă reală să-mi demonstrez potenţialul în Formula 1. Este dificil să dau procente, dar cred că am făcut o treabă bună prin câştigarea titlului în GP2. Ar fi dificil să câştig un titlu mai apropiat de valoarea celui din F1, întrucât aceasta este a doua ligă. Avem câteva discuţii şi cred că există opţiuni bine plasate pe grila de start, dacă discuţiile vor avea succes", a declarat francezul de origine elveţiană.

Grosjean este creditat cu şanse să revină în Marele Circ chiar în acest sezon la Renault, în cazul în care echipa anglo-franceză va renunţa la serviciile lui Bruno Senna după Marele Premiu al Italiei.

Via | GPUpdate

Taguri: Grosjean, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru