Hakkinen: "Revenirea lui Schumi ar fi un cadou pentru F1"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.12.2009
Mika Hakkinen crede ca revenirea lui Michael Schumacher ar reprezenta un cadou pentru Formula 1, insa anticipeaza ca germanul nu se va bucura de acelasi succes ca si in trecut.

Presa internationala speculeaza intens ca Michael Schumacher a ajuns la un acord verbal cu Mercedes GP pentru sezonul 2010, iar dublul campion mondial Mika Hakkinen agreaza aceasta ipoteza.

Finlandezul considera ca revenirea germanului ar fi pozitiva pentru Formula 1 in contextul numeroaselor scandaluri care au macinat imaginea competitiei in ultimele luni.

"Nu este dificil sa iti imaginezi ca Schumacher va reveni. Ar fi un super cadou pentru Formula 1 si ar aduce multe aspecte pozitive in comparatie cu evenimentele din ultimul an care au deteriorat imaginea competitiei", a declarat el pentru publicatia Turun Sanomat.

Cu toate acestea, Hakkinen crede ca Schumacher va avea dificultati de adaptare in sezonul 2010, ca urmare a numeroaselor modificari de regulament tehnic si, nu in ultimul rand, a pauzei de trei ani pe care a luat-o germanul.

"Trebuie sa ne reamintim ca pneurile erau complet diferite cand Schumacher a concurat ultima oara (n.r - in 2006) si ca motoarele si monoposturile s-au schimbat de atunci.

In plus, Schumacher este acum cu trei ani mai in varsta. Viata se schimba si nu exista niciun dubiu ca succes nu va veni la fel cum s-a intamplat in trecut", a mai precizat el.

Hakkinen a cucerit doua titluri mondiale in sezoanele 1998 si 1999 impotriva lui Schumacher, inainte ca germanul sa isi ia revansa in 2000.

Via | GPUpdate

Comentarii (5)

  • Info
    Imi puteti spune va rog data cand a fost facuta poza si in ce context(la inceputul cursei, la sfarsitul cursei, dupa calificari,etc.). Sunt tare curios ce ii explica Mika lui Michael. Multumesc anticipat! Paul.
    0 0
  • @micu-klein
    Nu sunt sigur , dar se pare ca a fost in SPA 2000 dupa cursa , stii in care Hakkinen a efectuat un dublu pas. Il explicca lui Schumi cum a fost situatia...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Spa 2000
    Este singura depasire senzationala efectuala de Mika, iar poze spune totul. Deh pacat ca nu este si Ricardo Zonta pe acolo :)))
    0 0
  • @raspunsuri
    Multumesc pentru raspunsuri!
    0 0
  • Mikka
    ....dar ce depasire.Cineva a ramas cu gura cascata....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru