Hakkinen: “Schumacher va castiga cel putin o cursa in 2010”

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.04.2010
Mika Hakkinen este increzator ca Michael Schumacher va castiga cel putin o cursa in acest an, in ciuda debutului modest de sezon.

Revenit in competitie dupa o absenta de trei sezoane, Michael Schumacher nu a reusit sa se ridice la inaltimea pretentiilor in primele patru curse din acest sezon, fiind depasit sistematic de coechipierul sau Nico Rosberg.

Prestatiile sale modeste au atras inevitabil critici din partea presei internationale, insa germanul este sprijinit de numerosi piloti, printre care si dublul campion mondial Mika Hakkinen. Fostul pilot al echipei McLaren, care a luptat de la egal la egal cu Schumacher la finalul anilor ‘90, crede ca septuplul campion mondial va castiga cel putin o cursa in acest an.

“Sunt destul de sigur ca Schumacher va castiga totusi o cursa in acest sezon. Stiu ce il motiveaza si cat de mult munceste cand si-a stabilit un obiectiv. Dar va fi dificil pentru el, pentru ca Formula 1 nu ii va da niciun ragaz. Formula 1 nu stie de mila si nu-ti permite nicio scuza”, a declarat Hakkinen in cadrul unui interviu acordat publicatiei germane Bild on Sonntag.

Pe de alta parte, finlandezul a admis ca este impresionat de curajul lui Schumacher de a reveni in Formula 1 la varsta de 41 de ani.

“Nu se gandeste nicio secunda la reputatia sa. Dar va fi suparat daca nu va reusi sa piloteze conform asteptarilor sale. Aceasta este situatia in acest moment”, a mai precizat el.

Via | Monters and Critics

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru