Hakkinen: "Vettel reprezintă o ameninţare în lupta pentru titlu"

de Daniel Popescu
Joi, 30.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mika Hakkinen consideră că Sebastian Vettel are şanse reale la titlul mondial şi laudă prestaţiile lui Daniil Kvyat pentru Red Bull Racing.

Vettel reprezintă o ameninţare.

Mika Hakkinen
Dublu campion mondial
Sebastian Vettel şi-a exprimat recent determinarea de a face tot posibilul să lupte pentru titlul mondial, în ciuda faptului că are de recuperat 42 de puncte pentru a-l ajunge din urmă pe liderul Lewis Hamilton.

Cvadruplul campion mondial este susţinut şi de Mika Hakkinen, fostul pilotul al echipei McLaren, care consideră că germanul are abilităţile necesare pentru a se impune în faţa rivalilor săi de la Mercedes.

"Vettel reprezintă o ameninţare, pentru că sezonul este abia la jumătate şi mai sunt un număr uriaş de puncte în joc. În prezent, Vettel este convingător, iar performanţele sale sunt de top", a precizat dublul campion mondial.

Hakkinen are cuvinte de laudă şi la adresa lui Daniil Kvyat, care a obţinut locul doi în Ungaria la capătul unei curse n care a profitat la maxim de problemele rivalilor. Finlandezul scoate în evidenţă că pilotul rus a reuşit să-l pună sub presiune inclusiv pe coechipierul său Daniel Ricciardo.

"Kvyat pune acum presiune pe Ricciardo, ceea ce l-a determinat pe australian să ajungă în situaţia în care l-am văzut în Ungaria.

Ricciardo este un pilot bun, dar în acelaşi timp este sub presiunea de a-şi îmbunătăţi rezultatele", a adăugat el.

Via F1i

Comentarii (3)

  • jenica
    Sper ca Seb sa ia titlul cu Ferrari ... ar muri de nervi ratatul spaniol !!! Succes mult Seb !
    12 11
  • ayrton4ever
    "Ratatul de spaniol"... !! Tu pe langa Alonso esti... de fapt nici nu "esti", tu existi... ai si tu scopul tau, ca ingrasamantul pentru plante de ex. :))))
    10 10
  • Asta e bancul anului! Fetel se bate pentru campionat :)))))))))-poate la scrima, sau la tenis de masa
    10 17

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru