Hamilton anticipează o cursă dificilă în Mexic: "Nu cred că voi câștiga titlul aici, este una dintre cele mai grele curse ale anului"

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton anticipează că va avea o cursă dificilă în Marele Premiu al Mexicului, astfel că nu crede că va deveni campion la finalul etapei de duminică.

Lewis Hamilton are un avans de 64 de puncte în clasamentul general în fața lui Valtteri Bottas cu numai 104 puncte maxim disponibile pentru ultimele patru curse ale anului.

Prin urmare, dacă va obține cu 14 puncte în plus decât finlandezul, Hamilton va cuceri matematic titlul mondial cu trei curse înainte de finalul sezonului. Cu toate acestea, pilotul Mercedes este circumspect în această privință.

"Nu anticipez că se va întâmpla în Mexic. Cred că vom mai lupta câteva curse", a declarat el.

Explicația este dată de faptul că circuitul din Mexic nu se potrivește monopostului Mercedes, element demonstrat și de rezultatele sub așteptări ale lui Hamilton din ultimele două curse: locul 9 în 2017 și locul 4 în 2019.

Cele două curse au fost câștigate de Red Bull Racing, în timp ce Ferrari a surclasat de asemenea Mercedes în 2018. De altfel, Hamilton anticipează o cursă dificilă pentru Mercedes în Marele Premiu al Mexicului.

"Cred că Mexic este în general cea mai proastă cursă a anului pentru noi din cauza setărilor monopostului, așa că va fi dificil pentru noi.

Ultimele curse au fost șocante, chiar dacă acolo am cucerit titlurile. Sper să am un weekend mai bun, dar cred că va fi foarte dificil să învingem Ferrari din cauza acelor linii drepte foarte lungi", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (8)

  • Costel
    incertitudine considerabila in mai toate afirmatiile pavianului impletit din ultima perioada ceea ce imi confirma ca adversarul traditional al lui sebastian vettel o ajuns in acea etapa a existentei sale cand alibiurile is cele mai ravnite pentru a-si justifica intr-o proportie considerabila vidul de performanta personala care nu numai ca incepe sa-i dea tarcoale ci chiar o sa-l acapareze de-a dreptul mai repede decat prevad atat cei de la Mercedes dar mai ales fanii sai , lamentarile sale recente cu privire la dezvoltarea domoala a propulsorului Mercedes in acest sezon si pe care AM continua sa le tainuiasca si pentru care personal is neplacut surprins doar si pentru faptul ca ii consideram echidistanti fiind doar una dintre pseudojustificarile aceluia care nu renunta la maxima ireverentiozitate manifestata la adresa tuturor consumatoriilor de F1 nicimacar la apusul carierei sale : " vom mai lupta cateva curse" :-)) fapt pentru care imi permit sa-l cataloghez pe lewis hamilton ca fiind un stigmat pe altarul marelui circ
    7 9
  • Ii doresc sa castige titlul mondial la Abu Dhabi.
    9 6
  • Mult succes Hamilton, fie ca motopostul sa-ti pice si sa-l auzim in Abu Dhabi pe Bottas zicand: "James, it's Valtteri..", din nou.
    11 7
  • Fuie Merarri
    Ce sa mai ziceti si voi amaratilor acum cand va da clasa lewis si mercedesul...vai steaua voastra
    5 10
  • Ma astept la un rezultat bun din partea lui Leclerc.
    6 6
  • @Fuie Merarri
    tare nume ti-ai ales:). ma mir ca nu se prinde cineva sa stearga postul:)
    5 3
  • prostii site-ului
    Costel si Radu sunt iubitii vettelei
    8 3
  • Senna Fan
    Posibil victorie Ferrari.
    Titlul pilotilor se va decide in Austin.
    Pronosticul meu:
    1. Leclerc
    2. Hamilton
    3. Bottas
    4. Verstappen
    5. Vettel (va face greseli din nou...)
    6. Albon

    Mai jos vor veni McLarren si Renault

    Fastest Lap se duce la Hamilton.
    10 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru