Hamilton: "Ar fi trebuit să fiu lider detaşat în clasament"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.05.2012
Lewis Hamilton consideră că ar fi fost lider autoritar în clasamentul general dacă nu ar fi avut probleme la opririle la boxe şi în calificările din Spania.

Lewis Hamilton a obţinut trei pole position-uri în primele cinci Mari Premii ale sezonului, însă o serie de evenimente neprevăzute l-au imipedicate să obţină prima victorie: în două curse a pierdut timp preţios la boxe din cauza unor erori ale mecanicilor, iar la Barcelona a plecat de pe ultima poziţie a grilei de start pentru că a terminat calificările cu prea puţin combustibil.

Pilotul echipei McLaren ocupă locul trei în clasament şi are de recuperat opt puncte până la prima poziţie, însă crede că ar fi fost lider detaşat în absenţa greşelilor comise de echipa sa.

"Nu mă uit la imaginea de ansamblu, ci doar la acest sezon şi vreau să câştig titlul mondial. Evident, situaţiile din ultimele cinci curse nu m-au ajutat. Aş fi putut avea un avans sănătos în campionat dacă aş fi capitalizat performanţa pe care am avut-o în calificări."

"Dar am avut ghinion, iar la un moment dat lucrurile se vor îmbunătăţi pentru echipa noastră şi vom câştiga punctele pe care le meritam.

Asta se va întâmpla la un moment dat. Cel puţin pot să spun că sunt mulţumit de cursa mea de duminică. Arată puterea din cadrul echipei şi demonstrează că suntem în forma", a precizat el.

Via | SkySports

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (14)

  • ......
    Parca imi suna a frustrare,si il cred,acum cativa ani a pierdut titlul tot pe gafe memorabile.La urma urmei,daca sunt o echipa puternica si in forma,o vor demonstra,si el va reusii sa si castige daca va pleca din primele 2 linii la start.Chiar vreau sa l vad cum va gestiona o cursa cand se va afla in primii 3-4 dupa primul viraj,exclud cursa de la Monaco,acolo e altceva,intotdeauna a fost.Bafta si...cat mai multe depasiri (facute sau luate ?!),e timp sa demonstreze,nu ?
    21 22
  • Simona
    taximetristul frustrat :)) :)) :))
    deja a devenit penibil cu declaratiile lui acest "pilot" de F1 !!!
    16 34
  • @simona
    dc taximetrist? nu inteleg "poanta"?
    17 10
  • ?!...!?
    Asa de curiozitate...nu ca m ar deraja faptul,dar intreb si eu ca inocentul pt ce a primit primul meu comentariu 3 (deocamdata),voturi negative?Nu am injurat,denigrat sau contrazis pe nimeni,e doar adevarul trecut si cel mult o parere din prezent.Am observat ca aici exista un soi de "chat"rautacios si deloc constructiv in ceea ce priveste o echipa sau alta sau un pilot si altul.Credeti ma ca am si eu simpatii si/sau antipatii dar le tin pt mine sau prietenii mei cand discutam la o bere in timpul sau la sfarsitul cursei.Ar prinde bine o sectiune unde sa poata intra doar cei ce pot si vor sa desfasoare un dialog civilizat si mai ales realist despre ceea ce inseamna sau a insemnat F1....o urmaresc de prea mult timp (nu ma consider si nici nu sunt un expert sau o enciclopedie a fenomenului),e un microb si as vrea sa pot schimba opinii,impresii fara a ma judeca sau contrazice cei ce se comporta ca la un meci de fotbal (cica ultrasii)!O parere trebuie inteleasa si /sau combatuta cu realitatea civilizat,nu sustinuta cu injurii,jigniri sau dezaprobata doar pt ca nu am scris de bine despre echipa sau pilotul preferate.Si asta e doar o parere si sper sa nu fi deranjat pe nimeni,fiecare e liber sa se exprime,dar,cateodata,simt nevoia si de argumente,ca doar suntem civilizati,nu? ;)
    16 15
  • @laurentiu0250
    Iti raspund eu: fiindca in tara asta nu sunt numai pupincuristi-basisti ci si hamiltonisti ;)) trebuie sa te obisnuiesti cu ideea asta atata vreme cat vizitezi site-ul asta si postezi un comentariu impotriva lui "ham-ham" cum il mai numeau unii.
    16 18
  • Ms,Speed,dar...
    Imi pare rau ca am fost inteles gresit,nu sunt impotriva nimanui,pot usor sa mi murdaresc degetele scriind cate ceva despre cineva ;) ,nu o fac,se descurca altii prea bine!In fine,ms pt implicare in dialog,as vrea ca,comentariile mele sa fie privite realist,nu "razboinic",vreau sa cred ca se poate si altfel nu doar cu injuraturi sau ca pe stadion la noi....poate ca zaharul e devina :))) ?! Numai bine !
    16 6
  • draga Simonita daca nu ai treaba la bucate...
    te sfatui sa-ti ia-i un vibrator, iti va fi mai vesel! Succes!!!
    19 12
  • @laurentiu0250
    Nu-ti face griji, eu unul te vad ca pe un bun exemplu pt.marea majoritate fani F1 ce posteaza pe acest site.Daca cumva observi ca nu esti vazut asa de toti ai face bine s-o iei pe calea mai buna: sa te mentii in forma initiala. ;) Multi de aici au un caracter total opus fotbalistilor spanioli care in ciuda faptului ca erau fani ai echipei rivale stateau cu totii la o masa si vb.omeneste.Ce lectie ne-au dat... :(
    14 8
  • Degeaba suntem rautaciosi. Hamilton are pe undeva dreptate.
    12 4
  • @rastafan2
    Doar daca am tine cont de "cine o zice". Eu astept si sunt curios daca i se mai intampla ceva cum va reactiona: ca anul trecut? Sau va tace iar pe la spate ar semna un contract cu Mercedes?
    6 3
  • Tot ce e posibil... Tinand cont ca la Ferrari n-are cum sa plece ca e Alonso acolo. Depinde de ce va face MSC in urmatoarele curse. Desi cred ca s-a saturat sa dezvolte monopostul.
    2 1
  • @laurentiu0250
    te inteleg perfect ... eu am renuntat sa mai comentez stirile, doar le citesc
    Cat deste Ham, nu cred k e sezonul lui, poate ca gresec, insa ce este sigur k ii ink tanar si in mod sigur va mai castiga cel putin un campionat, fie la McLaren, fie la alta echipa. Spun acestea ca si fun Button ... fiind subiectiv inca cred k mai are sanse la titlu anul acesta. Go Button!
    6 7
  • Hamilton s-a maturizat...a invatat din greselile de anu' trecut...e omul momentului(consider eu) foarte stapan pe sine in ciuda problemelor pe care le-a avut in cele 5 curse disputate pana acum.Nu vad nici-o frustrare ...se va lupta la titlu cu Vettel, Alonso(daca Ferrari o sa tina pasul) si poate Kimi(daca Lotus o sa pastreze ritmul bun pe care il prezinta), iar de la anu' daca va pleca Schumi atunci va pleca fara nici-o retinere la Mercedes.
    8 10
  • Bai fratilor,Hamilton e copilu' lui Ron Dennis.Cum puteti sa credeti ca va pleca de la McLaren la Mercedes?Hamilton daca va pleca vreodata de la McLaren,va pleca din F1.Eu unul nu vad nicio echipa dispusa sa-i suporte ifosele acestui pilot.Iar Hamilton nu e un pilot care sa contribuie la dezvolatarea unui monopost,eu cel putin nu-l vad capabil de asa ceva.
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru