Hamilton asteapta cu nerabdare confruntarea cu Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.12.2009
Lewis Hamilton este incantat de revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 si asteapta cu nerabdare duelurile pe pista cu fostul campion mondial.

Revenirea lui Michael Schumacher reprezinta o oportunitate pentru Lewis Hamilton de a concura impotriva septuplului campion mondial. Germanul s-a retras din activitate la finalul sezonului 2006, cu numai cateva luni inainte ca Hamilton sa debuteze in Formula 1.

Campionul mondial din sezonul 2008 nu si-a ascuns bucuria privind intoarcerea lui Schumacher in Marele Circ si este convins ca germanul va avea parte de un parcurs bun anul viitor.

"Este o veste extraordinara. Este minunat sa il avem din nou pe Schumacher in Formula 1. Obisnuiam sa ma uit la cursele lui cand pilotam in categoriile inferioare si intotdeauna am sperat ca voi fi in Formula 1 in timp ce el va fi in continuare aici. Astept cu nerabdare sa il vad din nou pe pista si inapoi in top", a declarat britanicul pentru site-ul oficial al echipei McLaren.

"Este o legenda si un tip foarte dragut si ma bucur pentru el ca are din nou oportunitatea de a avea cel mai bun job din lume, si anume sa piloteze in Formula 1. Ii doresc toate cele bune in privinta revenirii cu o echipa si o companie atat de buna precum Mercedes Benz", a mai precizat el.

Via | McLaren

Comentarii (3)

  • :))))
    il distruge Lewisssssssssss :> :> :> Nici o sansa nu-i da lui Schumi :))) O fi el bun, dar niciodata un tinerel de 41 de ani nu mai poate castiga titluri sau curse =))
    0 0
  • ...
    Si daca castiga Schumi macar o cursa, promiti ca nu ne mai plictisesti cu comentarii ridicole?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @mirco
    McLaren_Mircea_1984 s-a nascut ca sa ne plictiseasca cu aceste comentarii ridicole. Practic singura lui bucurie este sa jigneasca orice alta persoana de pe fata pamantului. Ca o parere personala, baiatul asta este exact antiteza unui fan al formulei 1.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru