Hamilton: "Cei de la Red Bull sunt în altă lume"

de Daniel Popescu
Sambata, 26.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a exclus posibilitatea de a lupta pentru victorie cu Sebastian Vettel în India şi susţine că vrea să fie "cel mai bun din restul lumii".

Red Bull sunt în altă lume şi vom încerca să fim cei mai buni din restul lumii.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Mercedes a obţinut locurile doi şi trei pe grila de start pentru Marele Premiu al Indiei prin Nico Rosberg şi Lewis Hamilton, însă cei doi au fost cu peste şapte zecimi de secundă mai lenţi decât Sebastian Vettel.

În acest context, Hamilton consideră că nu are nicio şansă să lupte pentru victorie şi se concentrează să termine cursa în faţa celorlalţi piloţi.

"M-am chinuit cu ceva diferit la monopost comparativ cu ceea ce a experimentat Rosberg în trecut. Sunt mulţumit de rezultat şi de timpul pe care l-am stabilit. Vom încerca să forţăm cât de mult putem, dar Red Bull sunt în altă lume şi vom încerca să fim cei mai buni din restul lumii", a declarat britanicul.

O opinie similară are şi Rosberg, care admite că a pilotat la limită cu scopul de a obţine o clasare în prima linie a grilei de start şi anticipează o cursă dificilă.

"Sunt complet la limită, am forţat cu adevărat la limită pentru a extrage şi ultima zecime de secundă din monopost.

Locul doi în calificări este mai bun decât mă aşteptam, pentru că Mark Webber a fost pe o altă strategie. Cursa va fi dificilă", a precizat el.

Webber a preferat să utilizeze pneuri medium în ultima parte a calificărilor şi va pleca de pe poziţia a patra, însă ar putea fi avantajat în prima parte a cursei, când va avea cale liberă după ce cei trei piloţi din faţa să vor opri la boxe pentru înlocuirea cauciucurilor soft. 

Comentarii (2)

  • Mai bagati si voi un test Pirelii cu monopostul actual si poate asa va mai apropiati ceva de RB. O echipa demna de dispret, mi-e scarba de ce au ajuns Sagetile Argintii.
    13 27
  • pablo256r
    Cele doua Mercedes vor ajunge undeva pe pozitiile 5-7. Rosberg va avea foarte mult de furca cu pneurile soft. Cam in turul 5 va intra la boxe ceilalti probabil in turul 7-9.
    Nu au nici un motiv de fericire.
    12 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru