Hamilton crede că este în cea mai bună formă a carierei

de Daniel Popescu
Luni, 22.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că nu a mai pilotat niciodată atât de bine precum în ultimele curse, chiar dacă rezultatele au întârziat să apară şi a ieşit din lupta pentru titlul mondial.

Simt că recent am pilotat mai bine ca niciodată, chiar dacă rezultatele nu arată asta.

Lewis Hamilton
Pilot McLaren
Lewis Hamilton mai are doar şanse teoretice la titlul mondial după ce a coborât la 62 de puncte în spatele noului lider Sebastian Vettel ca urmare a rezultatelor modeste din ultima perioadă.

Pilotul echipei McLaren a abandonat în Singapore, a terminat pe locul cinci în Japonia şi a obţinut un singur punct în Coreea de Sud, însă afirmă că este în cea mai bună formă a carierei.

"Anul trecut nu am avut un weekend curat în India, dar simt că recent am pilotat mai bine ca niciodată, chiar dacă rezultatele nu arată asta, aşa că mă îndrept spre India cu determinarea de a obţine un nou rezultat bun. Cred că vom avea un monopost potrivit pentru circuit şi aştept cu nerăbdare să ajung acolo pentru antrenamentele de vineri", a declarat britanicul.

Hamilton este impulsionat şi de configuraţia circuitului Buddh, pe care nu evită să-l compare cu piste tradiţionale precum Spa-Francorchamps.

"Cele mai multe circuite moderne sunt asemănătoare, simţi că acelaşi stil de pilotaj şi ritm se potriveşte pe toate.

Dar circuitul Buddh este diferit şi are mai multe în comun cu circuite grozave precum Spa decât alte circuite moderne pe care le vizităm. Iar asta se întâmplă datorită "curgerii" incredibile. Practic, din virajul patru, circuitul este doar o serie de viraje rapide care îţi permit să duci monopostul la limita", a mai precizat el.

Via McLaren

Comentarii (2)

  • Trolol
    Este si modest.
    7 4
  • Are putina dreptate. Anul trecut cum il vedea pe Massa, cum era in el.
    4 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru