Hamilton critică noul monopost McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 16.02.2012
Lewis Hamilton este dezamăgit de noul monopost McLaren pentru sezonul 2012, despre care afirmă că este dificil de pilotat în virajele rapide.

Lewis Hamilton a fost precaut şi rezervat în declaraţii la finalul primei sesiuni de teste, însă în realitate pilotul echipei McLaren nu şi-a format o opinie pozitivă despre noul monopost McLaren.

Potrivit publicaţiei germane Auto Motor und Sport, britanicul este circumspect în privinţa faptului că McLaren este singura echipă care a optat pentru un nas tradiţional datorită şasiului mai coborât şi şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la manevrabilitatea monopostului în virajele de mare viteză.

"Când am văzut că toate celelalte monoposturi sunt înalte în partea frontală m-am întrebat dacă noi am făcut lucrul potrivit. (Monopostul) este dificil de controlat în virajele rapide", a precizat el.

În plus, publicaţia spaniolă Marca susţine că Hamilton i-a transmis lui Heikki Kovalainen, fostul său coechipier, că este "dezamăgit" de noul monopost.

Declaraţiile lui Hamilton vin în contextul în care inginerii McLaren sunt încrezători că designul ales pentru monopostul MP4-27 nu este unul greşit, dar şi pe fondul unor rezultate onorabile în prima sesiune de teste din această iarnă.

Via | GMM

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (15)

  • Monopost facut pentru Button.Ala nu se plange.
    14 10
  • mentiuni pt cei anti-vettel
    1. spuneati ca vettel stie sa castige numai cu cea mai buna masina si mereu spune presei ca el vrea cea mai rapida masina .....ce face azi hamilton ??? si nu doar azi, chiar si anul trecut
    2. desi mai tanar, vettel e mai diplomat.....fara dubiu ca si RBR simt lipsa apasarii pe spate, dar vettel a ascuns chestia asta cand a vorbit cu presa....hamilton a vorbit cu ziaristii de parca se spovedea
    14 13
  • Zopyrion
    Nu-l putem compara pe ham cu Vettel, sunt facuti din materiale diferite
    10 9
  • mobius
    reactie de neanteles
    Hamilton vorbeste fara sa gandeasca si s-ar putea spune ca ne-a obisnuit cu asta. E suparat ca monopostul McLaren nu are nasul la fel cu celelalte monoposturi si sustine ca aceasta afecteaza forta de apasare confuzie de neanteles la un pilot ce se pretinde de top. Sunt convins ca monopostul este acelasi pentru ambii piloti si dupa cate se poate vedea Button nu se plange. Nu stiu in ce scop dar se pare ca Hamilton continua politica de denigrare a propriei echipe, echipa care l-a crescut si care in 2007 a pierdut un titlu la piloti, defavorizandu-l pe Alonso pentru el.
    13 8
  • mobius
    nene, pe alonso l-a "nedreptatit" Dumnezeu cand l-a facut idiot si fara talent (in F1)
    :))))))) ce-mi plac glumele mele :))))))
    6 12
  • ham-pam-pam
    Neuronul ratacit al lu' mandea ham nu-i permite prea multe, abia astept sa-l vad cum se umple de penibil si in 2012.Si-au dat seama si englezoii de la meclada cum stau lucrurile si-l vor favoriza pe button care are caracter si un creier functional.
    9 6
  • Lucian
    Public Relations
    Cred ca Hamilton si Alonso fac declaratii pentru fraierii din presa, ca sa aiba si ei o stire negativa, sa excite fanii...
    3 2
  • ham-number-one
    Sa treaca prima cursa si apoi putem trage concluzii, daca au dat-o in bara cu "nasul" masinii sau nu
    1 0
  • ctlnmihai
    Hamilton critică noul monopost McLaren
    http://www1.skysports.com/formula-1/news/12433/7527861/ în linku ăsta spune că e mulțumit
    0 2
  • ovidiu
    pt. nestiutorul de mai sus cu ham pam pam
    pentru cel care lasa comenturi destea aiurea cum e baiatzasul de mai sus, se simte el, uite prietene cum sta treaba...habar nu ai ce inseamna sa fii pilot de formula 1,habar nu ai ce inseamna sa ai masina perfecta..spre deosebire de tine eu l-am vazut pe hamilton inca din gp2 live pe circuite ,lam vazut in teste la jerez inainte sa promoveze in f1 ,l-am vazut in curse la barcelona si e un pilot extraordinar cel mai bun din pluton el si alonso...respect pt vetel nimic de spus...dar uite sa revin la ce am de spus ...habar nu ai ce grea e aceasta meseriee..sa stai in canapeaua ta mancand seminte e usor sa critici si sa injosesti pe unu si pe altul...asa ca singururl care are un neurin esti tu...pretenas...o zi buna...dute pe circuite ia contact cu tot ce inseama formula 1 si mai vb ....expertule...
    4 4
  • ovidiu
    mai am ceva de spus...
    eu sunt cu mclaren de cand ma stiu...si tot referitor la cea spus baietzasul asta ..il denigreaza pe hamilton si il umfla pe buton ...buton daca pleaca de pe 2 dau un exemplu...pe 2 vrea sa gate..daca pleaca de pe trei pe 3 vrea sa gate...sa aiba punctuletzele lui ..podium si sa il iubeasac echipa..hamilton daca pleaca de pe 2 vrea sa gate primul..daca pleaca de pe 3 vrea sa gate primul..de oriunde ar pleca din pluton vrea sa fie primul si asta a facut ca el sa greseasca anul trecut foarte mult....deci e o mare deosebire intre un pilot pur sange ca el si unul care se gandeste sa gate bine pt puncte....buton e pilot extraordinar nu zic nu dar din spiritul si lui sena doar hamilton are..si asta face senzatie in orice sport, explozia...agresivitatea....sa stiii ca sunt 5 pilotzi in lume care fac, eau rouge ,virajul de la spa cu pedala la fund ..sena.,nigel mansel.vilneuve .schumacher si hamilton....asta conteaza..spectacolul ....despre asta e vb in formula 1....imi cer scuze tuturor cu mesajul me prea lung..dar nu mam putut abtizne..cand vad tot felu de specimene care isi dau cu parerea si daca il intrebi ceva de f1 e pamant de pus la florii..
    4 4
  • MauriceX
    @Ovidiu
    Legat de Spa... tocmai pe unul l-ai uitat... the King of Spa... Kimi Raikkonen.
    2 2
  • Decebal
    @Ovidiu
    Sunt admirator McLaren si fan Ferrari dar tu esti doar un prost patimas
    4 5
  • Mandea
    Mandea ham tot timpul e cu acceleratia la podea da' nu stie cum sa franeze!Poate ca un tobogan i s-ar potrivi mai bine!Sa fie cu apa daca se poate, sigur ajunge la destinatie.
    4 1
  • ovidiu
    decebal
    trebuia sa vb frumos...nu te cunosc...nu te-am facut prost....puteai sa itzi exprimi si altfel parerea...nu am sa zic la randul meu despre tine tot felu de lucruri ......tu esti fan ferrari eu meclaren e si normal sa apara discutzi....da cu kimi ai dreptate...eu incercam sa subliniez altceva la prietenul de mai sus care il denigra pe hamilton fara sa stie cele mai elementare lucruri..si am ajuns sa ma faca prost unul care nu ma cunoaste si sunt mai mult ca sigur ca am avut contact cu formula 1 mai mult decat tine..dar asta e, nu potzi sa impaci pe toata lumea...la a doua interventie de genul asta ..o sa ma cam supar.....o zi buna bai decebal...daca vrei..ne schimbam adrese ne cunoaste..vb de formula 1 civilizat sa vedem care i prostu..ok ?.....fi si tu baiat...si retrage ce ai zis..ca nu i frumos...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru