Hamilton, determinat să lupte pentru victorie în Coreea de Sud

de Daniel Popescu
Marti, 09.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că este determinat să lupte pentru victorie în Coreea de Sud pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial.

Lewis Hamilton a redus cu numai 10 puncte diferenţa care îl separă de Fernando Alonso în clasamentul general, după ce a ocupat doar locul cinci în cursa de la Suzuka, aceeaşi în care pilotul Ferrari a abandonat. Totuşi, pilotul echipei McLaren priveşte cu încredere spre Marele Premiu al Coreei de Sud şi a rememorat performanţa de anul trecut, când a plecat din pole position.

"Monopostul cu care am terminat cursa din Japonia a fost grozav şi sunt încrezător că vom avea un pachet puternic în Coreea de Sud. Am obţinut pole position-ul acolo anul trecut după ce încercasem tot anul să fac asta. A fost un efort uriaş compleşitor la momentul respectiv", a declarat el.

Urmareste Automarket
În acest context, Hamilton spune că este determinat să obţină prima victorie pe circuitul Yeongham, mai ales că anul trecut a terminat doar pe locul doi din cauza unor defecţiuni la aripă.

"Din păcate, în cursă nu am avut forma necesară pentru a rămâne alături de Sebastian Vettel, care a fost capabil să mă depăşească şi să se distanţeze.

Totuşi, am reuşit să termin pe doi. A fost o cursă incredibil de dificilă, am avut probleme de manevrare din cauza aripii fata, aşa că am încercat totul pentru a-l ţine pe Mark Webber în spatele meu. Cred că am avut potenţialul de a câştiga ambele Mari Premii din Coreea de Sud de până acum, dar niciodată nu am avut un weekend în care totul să meargă perfect pentru mine. Acum suntem din nou în formă, aşa că mă îndrept spre Coreea de Sud cu determinarea de a lupta pentru victorie", a adăugat el.

Via McLaren

Comentarii (2)

  • ha! ha! ha! ha!
    asta (hamilton) e dus rau cu pluta, ha! ha! ha! ha!
    4 2
  • ciprian
    de ce sa ie dus ba baiatule si tu te uiti la desene animate mai mult decat la formula 1?::ce mare scofala este sa invinga in corea ? ti se pare asa de imposibil? schimba de pe cartonnetwork...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru