Hamilton, dezamăgit să încheie ultima cursă pentru McLaren cu un abandon

de Daniel Popescu
Luni, 26.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a admis că este dezamăgit de abandonul suferit la Interlagos în ultima cursă pentru McLaren şi crede că acesta a fost cauzat de lipsa de experienţa a lui Nico Hulkenberg.

Lewis Hamilton spera să obţină o victorie în ultima sa cursă pentru McLaren înainte de plecarea la Mercedes, însă acesta a fost nevoit să abandoneze în momentul în care ocupa prima poziţie într-o cursă haotică.

Nico Hulkenberg, care ar fi avut oportunitatea să obţină o victorie istorică pentru Force India, a încercat să-l depăşească în primul viraj, însă a pierdut spatele monopostului şi l-a lovit pe britanic suficient de violent pentru ca acesta să nu mai poată continua cursa. Hamilton a admis că nu acesta este modul în care spera să-şi încheie cei şase ani de prezenţă în garajul McLaren.

"Mă simt un pic ca în 2007 (n.r - sezonul de debut în care a ratat titlul pentru un singur punct). Mă simt un pic amorţit. Eram la conducere şi nu am apucat să văd finalul. Totuşi, sunt entuzismat în privinţa viitorului. Anul viitor voi avea un nou start şi sper că la un moment dat voi avea şi puţin noroc", a declarat el.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Hamilton a admis că a fost deranjat de faptul că Hulkenberg nu şi-a cerut scuze pentru incident, chiar dacă germanul a fost penalizat cu un drive through şi a terminat cursa pe locul cinci.

"Tipul nici măcar nu şi-a cerut scuze, iar asta spune multe.

Asta se întâmplă când concurezi cu cei mai puţin experimentaţi. Mă simt bine şi mă simt fericit pentru victoria echipei (n.r - obţinută de Jenson Button)", a mai precizat el.

Comentarii (6)

  • fangio
    In continuare ramane mare cocalar. Sa ai experienta nu inseamna sa te dai la o parte. Sa invete de la smc! Atunci cand te bati cu unul mai bun (Kimi), te bati cu el pana la limita, limita sportivitatii!
    13 13
  • GrosJan
    hamilton-abandon,
    asta spune tot despre el
    10 14
  • Daca ii pasa de echipa ceda pozitia lui Hulkenberg care era mai rapid din moment ce l-a ajuns din urma si McLaren lua locul 2 la echipe plus ca in urmatoarele tururi putea sa incerce la randul lui o depasire in dauna germanului.
    8 3
  • fangio habar ai cu ce se mananca franzela........
    1 7
  • Jugaru
    Hai sa ma mai lase Hamilton...Ce-o fi vrand? Hulkenberg, care avea interiorul,sa il lase pe nigger sa treaca?

    Oricine poate gresi pe conditiile alea de condus. Uita ca in Abu Dhabi, in primul tur, nea Hamilton s-a dus pe campie?
    4 1
  • Acuma, dupa cum se zice, o mie de vorbe un ***** nu face...eroarea in depasire, intr-adevar, a fost cauzata de Hulkenberg, Hammy nu are nici o vina - decat, cel mult, ca nu a anticipat si nu s-a retras mai devreme - sa fi stiut Hamilton, sunt sigur ca-l lasa sa se duca tare...dupa cum la fel, il lasa si pe Maldonado, acum vreo 4 curse....dar asta-i una din diferentele dintre el si Button. Hamilton intinde uneori prea mult coarda, Button in schimb renunta de obicei usor , ba chiar il protejeaza pe ala de langa el, daca miroase a risc, si revine cand se poate si daca se mai poate. Cursa asta, stilul de gandire al lui Button a fost mai bun. In alte dati, a fost invers.

    Ce o sa fie interesant la anul (presupunand ca Mercedes intr-adevar nu va reusi sa construiasca o masina care sa rupa norii ci una tot cam cum e-acuma, mediocra) e ca Hamilton va lua starturile de prin pluton. Cu tot talentul lui, Mercedesul din finalul anului asta nu cred ca reusea nici macar Hamilton sa-l urce mai sus de locul 7-8 pe grila. Si sa te tii atunci plecari din gramada organizata, si batai la cutite cu Maldonado, Grosjean si Perez , ala nu lasa, ala nu lasa, hm, va trebui sa aplice si Hammy ceva conduita preventiva.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru