Hamilton dezvăluie că a purtat discuţii cu Ferrari înainte de a semna cu Mercedes

de Daniel Popescu
Duminica, 14.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a admis că managerul său a purtat o serie de discuţii cu Ferrari, însă susţine că nu ştie dacă cele două părţi au negociat semnarea unui contract pentru sezonul 2013.

Managerul meu a vorbit cu Ferrari, dar nu ştiu ce fel de conversaţie au avut.

Lewis Hamilton
Pilot McLaren
Lewis Hamilton a semnat recent un contract pe trei sezoane cu Mercedes la capătul unei lungi perioade de negocieri aprinse.

Constructorul german a fost considerat singura alternativă reală pentru fostul campion mondial, întrucât refacarea parteneriatului cu Fernando Alonso la Ferrari a fost exclusă din start. Cu toate acestea, Hamilton a dezvăluit că managerul său Simon Fuller a avut o serie de discuţii cu oficialii Ferrari înainte de parafarea intelgerii cu Mercedes, însă afirmă că nu ştie care a fost natura exactă a conversaţiilor.

"Fiecare pilot visează să piloteze un Ferrari, pentru că este o echipă prestigioasă cu istorie grozavă, fani pasionaţi şi cu maşini competitive. Dar sunt foarte bucuros să merg la Mercedes după ce am petrecut ani minunaţi la McLaren. Cred că managerul meu a vorbit cu Ferrari. Da, este adevărat, dar nu ştiu ce fel de conversaţie au avut", a declarat el pentru publicaţia spaniolă AS.

Alonso este cel mai bun pilot.

Cel mai curat, cel mai sensibil, cel mai complet.

Lewis hamilton
Pilot McLaren
Hamilton şi Alonso au fost coechipieri la McLaren în sezonul 2007, însă relaţia dintre cei doi a fost una dintre cele mai controversate din ultimul deceniu, după ce britanicul, pe atunci debutant în Formula 1, a avut aspiraţii la titlu în faţa unui dublu campion mondial care se aştepta să fie pilotul numărul unu. La şase ani de la acele evenimente, Alonso îl caracterizează frecvent pe Hamilton drept cel mai puternic rival al său, iar britanicul răspunde cu aceeaşi monedă.

"Încă mai cred că Alonso este cel mai bun pilot. Cel mai curat, cel mai sensibil, cel mai complet. Întotdeauna câştigă puncte chiar dacă nu are cel mai rapid monopost, pe când Sebastian Vettel a avut întotdeauna un monopost grozav în ultimii ani. Cu monopostul Red Bull pe care îl are, va fi greu de învins, chiar şi pentru Alonso", a mai precizat el.

Via GMM

Comentarii (5)

  • GrosJan
    este vreun interes in a spune ca cel mai bun este cel pe care l-ai batut? Eu as spune ca da
    7 21
  • GrosJan
    Hamilton isi doreste un locotenent, in acest sezon s-a vazut ca relatia cu Button n-a functionat si a preferat sa se dea batut, este mai simplu sa plece la Mercedes, unde Rosberg nu are nici o sansa sa-l bata nici cu un monopost foarte bun. Hamilton nu-l poate bate pe Alonso, nu i-a iesit nici in 2007 cu echipa de partea lui, relatia cu Button a mers prost, ba acest a fost mai bun ba el, dar era timpul sa schimbe echipa. Are neaparata nevoie de un coechipier foarte slab si care sa nu-i puna probleme, pentru a se putea concentra pe castigarea unui titlul.
    12 24
  • de unde ai scos-o pe asta ca rosberg o sa fie locotenentul lui hamilton si ca nu are nicio sansa ?
    1 2
  • @GrosJan-mergi la gara sa vb despre F1-esti afon total!
    2 2
  • @Gros,,,..ai o mare problema la capatana suna un psihiatru.Repede!
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru