Hamilton dezvăluie care sunt cei mai buni piloţi din F1 în opinia sa

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 01.06.2011
Lewis Hamilton consideră că Fernando Alonso, Sebastian Vettel şi Nico Rosberg sunt cei mai buni piloţi din Formula 1, însă crede că primul se află într-o situaţie unică.

Fernando Alonso se numără în continuare printre piloţii preferaţi ai lui Lewis Hamilton, în ciuda numeroaselor conflicte dintre cei doi din sezonul 2007, când au luptat pentru titlul mondial la McLaren.

Britanicul crede că spaniolul este, alături de Sebastian Vettel şi Nico Rosberg, unul dintre cei mai buni piloţi din Formula 1, însă sugerează că acest lucru se datorează şi poziţiei privilegiate pe care o are la Ferrari, acolo unde este considerat pilotul numărul 1.

"Cu toţii credem că suntem cei mai buni şi asta trebuie să faci, cu excepţia cazului în care îţi place să termini pe doi. Cei mai buni sunt Alonso, Vettel şi Rosberg, iar pe ultimul îl ştiu de când aveam 13 ani. Rosberg este pe cale să explodeze şi o poate face în orice moment. Vettel trece printr-o perioadă grozavă la Red Bull şi are foarte multă încredere."

"Alonso este foarte talentat şi este sprijinit total de echipă. Întreaga echipă îl sprijină şi îl urmăreşte. Este cel care conduce Ferrari.

Nu spun că asta este bine sau rău, este doar calea pe care au ales-o", a declarat fostul campion mondial în cadrul unui interviu acordat publicaţiei spaniole El Pais.

Via | GMM

Comentarii (10)

  • Daca si Ham recucunoaste...numai fanii Mclaren nu vor sa recunoasca. Probabil ei sunt mai in tema decat favoritul lor care nu stie ce vorbeste.
    13 9
  • hakkinen
    it'a a joke
    Lewis va reveni asupra declaratiei mai tarziu si va spune ca ....a fost doar o gluma.
    19 9
  • ctlnmihai
    Mascariciul asta nici nu stii cand minte sau cand spune adevarul. Ca tiganii nostri
    10 19
  • @dmd
    pai ce sa zica Lewis.....ca el este cel mai bun? sigur il acuzati de narcisism si mai ales in contextul cursei care tocmai s-a incheiat. Bineinteles ca fanii lui(Lewis) si nu numai, sunt constieti ca el insusi este cel mai bun. Restul sunt de 2, 3, etc
    13 14
  • Daca Fernando ar fi fost intrebat raspundea la fel. Cei doi, chiar daca sunt adversari pe circuit se respecta. Bine ar fi daca acest comportament s-ar generaliza.
    18 0
  • hmmm....
    Personal cred ca este marketing. Mai ales daca ne amintim imaginea negativa obtinuta la Monaco. De fapt, dincolo de politete si marketing orice mare pilot este convins ca este cel mai bun... restul sunt detalii pt presa... parerea mea
    8 0
  • mobius
    sageti otravite
    Eu nu cred ca Alonso ar fi raspuns la fel, pentru ca in comentariul lui Hamilton sunt de fapt strecurate multe subantelesuri (eu le-as spune sageti otravite), ca de exemplu, "Întreaga echipă îl sprijină şi îl urmăreşte. Este cel care conduce Ferrari. Nu spun că asta este bine sau rău, este doar calea pe care au ales-o" (adica Alonso este bun dar pentru ca toti sunt la picioarele sale). La McLaren oare el ce statut a avut si mai are. Nu am auzit pana la el pe vreun pilot sa-si dea cu parerea despre valoarea si talentul colegilor de grila.
    4 2
  • CatalinF1
    Sunt de aceiasi parere
    Iar in topul 4 personal pe langa cei 3 enumerati de Hamilton il includ si pe el - pilot foarte bun, caracter discutabil.
    Din noul val de driveri Perez si Maldonado imi plac cel mai mult.
    7 0
  • dumi_p
    E totusi un mare pilot
    Nu mi-a placut deloc de el la inceput. Nu sunt fan McLaren, mi s-a parut extrem de arogant si nesabuit.
    Dar incepe sa imi placa din ce in ce mai mult la el stilul lui agresiv, chiar cu pretul de a fi penalizat uneori - astea sunt cursele si din cauza pilotilor ca el le iubim!
    Din declaratia asta reiese clar ca are inca un cui impotriva lui Alonso!
    7 0
  • george
    Toti sunt foarte buni
    pentru simplul motiv ca sunt acolo, in F1. Evolutia fiecaruia insa difera in functie de n factori. De la sponsori si bani pana la tehnologiile dezvoltate de fiecare echipa. Un lucru este clar, fara talent niciunul nu ar fi acolo. Cat despre caractere, sunt momente in care nu inteleg ce rost au toate aceste remarci. Am observat chestia asta la noi, si din cate am inteles, ar mai fi spaniolii care sunt asa de "infocati", ca sa nu spun altfel. E dreptul lor sa fie cum sunt. Chiar daca asta inseamna a fi agresivi, incisivi sau manierati, diplomati ori chiar "glumeti". Le-as recomanda tuturor sa se puna in locul lor, dar imi dau seama ca nu se poate. Pentru ca nu se compara ceea ce fac ei, cu ceea ce facem noi, astia de stam pe margine si comentam.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru