Hamilton: "Di Resta şi-a câştigat locul la Force India pentru 2012"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.09.2011
Anthony Hamilton, managerul lui Paul di Resta, este convins că scoţianul şi-a câştigat deja locul la Force India pentru 2012 în urma rezultatelor din ultimele patru curse.

Paul di Resta a trecut peste debutul mai puţin satisfăcător de sezon şi a înregistrat progrese majore în ultima perioadă, fiind considerat cel mai bun debutant din sezonul 2011.

Scoţianul a terminat pe locul şase Marele Premiu al statului Singapore, iar în ultimele patru curse şi-a trecut în cont 18 dintre cele 20 de puncte acumulate în acest an. În acest context, Anthony Hamilton, managerul său şi tatăl lui Lewis Hamilton, consideră că di Resta a demonstrat că merită să fie prezent la Force India şi anul viitor.

"Doar pe baza performanţelor sale, cred că are un loc pentru anul viitor. Avem un contract pe termen lung cu aceşti băieţi, au fost loiali faţă de noi, noi am fost loiali faţă de ei şi formează o echipă bună. Aşa că sunt încrezător că vor semna cu el pentru un al doilea sezon, chiar dacă nu am încă o confirmare. Evident, cu toţii am dori să ştim unde suntem, dar există date de expirare pentru anumite clauze în contracte şi mai este o lună şi ceva până când acestea vor putea fi exercitate", a declarat britanicul.

Force India a anunţat anterior prin vocea patronului Vijay Mallya  că va stabili linia de piloţi pentru sezonul 2012 după data de 15 decembrie.

Al doilea loc în echipă ar urma să fie ocupat fie de Adrian Sutil, prezent la echipa din 2007, sau de pilotul de teste Nico Hulkenberg, în cazul în care germanul va pleca la o altă echipă.

Via | SportingLife

Comentarii (4)

  • Force India
    bravo lor, au sanse foarte mari sa termine campionatu in fata celor de la renault.
    5 0
  • BacKonYou
    DR
    Bravo lui, ma bucur pentru el sper sa ajunga la Mercedes pentru ca merita.
    3 0
  • ce idiot....
    ...de ce nu si-ar fi cistigat locul la McLaren in locul odraslei,ca doar merita nu ?
    3 2
  • @hasu
    Ai dreptate. Ham incearca sa il faca pe di Resta sa fie super fericit ca ramane la Force India. Insa cred ca scotianul merita mult mai mult un loc la McLaren decat Lewis.
    Ar trebui ca dl Hamilton sa mai puna mana sa munceasca, nu sa astepte o masina miracol ce sa-i aduca fara efort titlul mondial.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru