Hamilton: "În cursă vom fi la fel de buni ca Red Bull"

de Daniel Popescu
Sambata, 27.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că McLaren va fi capabilă să lupte cu Red Bull pentru victorie în India, întrucât monopostul britanicilor este la fel de rapid în regim de cursă.

Lewis Hamilton nu a putut emite pretenţii la pole position în India, însă locul trei ocupat pe grila de start îi conferă cea mai bună şansă de a lupta cu Sebastian Vettel şi Mark Webber, care ocupă primele două poziţii ale grilei de start.

De altfel, britanicul este încântat de poziţionarea pe grilă şi este convins că va lupta pentru victorie, întrucât în antrenamente simulările au arătat rezultate aproximativ egale pentru McLaren şi Red bull în regim de cursă.

"Echipa a făcut o treabă grozavă în acest weekend pentru a seta monopostul şi pentru a ne poziţiona pe a doua linie a grilei. Nu am fost suficient de rapizi pentru a fi în faţa celor de la Red Bull, dar cu siguranţă putem lupta cu ei în cursă. Cred că performanţele noastre în regim de cursă au fost la fel de bune ca ale lor pe parcursul antrenamentelor", a declarat el.

Urmareste Automarket
Totuşi, el a admis că în ecuaţie ar putea interveni şi cei de la Ferrari, care au demonstrat de asemenea în antrenamente că pot avea un regim susţinut de cursă.
Tocmai de aceea, Hamilton anticipează ca startul va juca un rol important.

"Ferrari au avut un mic avantaj în ansamblu în antrenamente, dar nu ştim cât combustibil au utilizat. Dacă vom avea un start bun şi dacă vom putea lupta cu băieţii din frunte sperăm să avem o cursă mai bună decât precedentele", a adăugat el. 

Via SkySports

Comentarii (2)

  • adica va termina cursa pe locul opt, in cel mai bun caz :))
    3 1
  • Macca au parut cam lenti pe liniile drepte in India, or lucra iar cu downforce extrem. Si cum liniile astea drepte sunt ...liiiiiiiiiiiiiiniiiiiii....nu gluma, s-ar putea sa fie cam optimist Hamilton.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru