Hamilton, "incredibil" de fericit după obţinerea primei victorii la Sepang

de Daniel Popescu
Luni, 31.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton se simte "incredibil" de fericit după obţinerea primei victorii la Sepang în opt participări, în timp ce Nico Rosberg s-a temut că va fi acroşat la start de Sebastian Vettel.

Esential 43 este numarul de puncte acumulate de Nico Rosberg, liderul clasamentului general
25 de puncte a obtinut Lewis Hamilton la Sepang, cu care a urcat pe locul doi in clasamentul general
Lewis Hamilton a câştigat fără emoţii Marele Premiu al Malaysiei după un parcurs fără greşeală şi cu un avans consistent în faţa coechipierului său Nico Rosberg.

Aflat la prima victorie la Sepang în opt participări, pilotul Mercedes spune că este fericit şi consideră că echipa este favorită la titlul mondial.

"Echipa a fost la înălţime cu pitstopurile, cu timpul potrivit pentru chemarea la boxe şi cu informaţiile oferite. Sunt incredibil de fericit pentru prima mea victorie aici, la a opta participare am obţinut în sfârşit victoria. Mi-ar plăcea să cred că Mercedes este favorită la titlu, cel puţin în prezent, dar mai este mult până departe.

Avem o concurenţă puternică şi sunt sigur că toată lumea va forţa", a declarat britanicul.

Rosberg a admis că s-a mulţumit cu locul doi în contextul în care nu a putut reprezenta o ameninţare pentru Hamilton, însă s-a temut că va fi acroşat de Sebastian Vettel în startul cursei, atunci când cei doi germani au luptat roată la roată pentru locul doi.

"Am avut un start foarte bun. Pneurile spate sunt mai grele şi au mai mult cuplu, aşa că este foarte dificil să te descurci, dar m-am descurcat bine. Am crezut că Vettel mă va împinge în zid, dar s-a oprit chiar înainte să se întâmple asta şi îi mulţumesc. Apoi am încercat să-l urmăresc pe Hamilton, dar a fost un pic prea rapid", a explicat germanul.

În urma rezultatelor din Malaysia, Rosberg îşi păstrează prima poziţie în clasamentul general cu 43 de puncte, urmat de Hamilton cu 25 de puncte.

Via ESPNF1, ESPNF1

Comentarii (8)

  • exprima aceasta fericire de parca a avut 35 de dueluri pe circuit si ceilalti au terminat la mai putin de o secunda de el.ce formula1 e cu ecartul asta intre piloti?ce fericire sa mai ai ca pilot,nu mai zic de noi ca telespectatori.de cand ma uit la formula 1 nu am vazut ceva mai urat decat se intampla sezonul asta ,cel putin deocamdata.nici in perioada schumacher ,vettel nu a existat ecarturile astea.acum faceti si voi comparatie intre titlurile obtinute de alonso 2005 ,2006,kimi ,2007 ,hamilton 2008.acum dintr o data ,kimi ,alonso nu mai sunt piloti ,sunt fraierii ca i depaseste unul cu o masina cu 30 de secunde mai rapida ca al lui.ferrari,ca si echipa deceptioneaza de vreo cativa ani buni ,si poti sa pui si pe dracul la monopostul lor ca tot nu ar castiga.in conditiile formulei 1 de astazi nici nu se mai merita sa te bucuri cand castigi.unde e bucuria?
    17 8
  • Martini
    @ fgfg : desi scrisul tau lasa mult de dorit (agramat) iti pot spune ca nu intelegi deloc acest fenomen numit Formula 1 . Gangurelile tale onomatopeice te impiedica sa intelegi acest fenomen . Impusca-te te rog !
    15 22
  • he is the fastest man of the track. Better tan everybody; ca ma saturasem sa vad lupta la titlu intre doi piloti mai slabi
    4 15
  • than
    2 13
  • PRIMILOR 10 PILOTI DE TOP DACA LE DAI MASINA LU VITEELLL DE ANUL TRECUT SAU CEA LUI MERCEDES DE ANUL ACESTA ORICARE CISTIGA CAMPIONATUL LEJER,,FORTZAA ALONSOO
    8 13
  • martini,@@ in afara faptului ca nu am folosit majuscule din lene la inceputul propozitie ce nu mai intelegi?In afara faptului ca nu ai exprimat nicio idee,ai inceput cu gramatica.Acest cartarescu al romaniei ,acest tip mai talentat ca plesu.e plina lumea asta de deastia ca tine care in afara faptului sa atraga atentia unuia ca a facut o greseala gramaticala nu stie sa spuna nimic.IA explica si tu cam dupa mintea ta ,ce ar trebui sa intelegem noi astia care nu ne pricepem,savantule?
    7 7
  • ss76 nu le mai spune astora asa ceva ca iau foc.martiniiiiiiiiiiiii,citeste si tu ce ai scris ss76 ca poate intelegi ceva .perfect de acord,cu tine ss76 .mare smecherie sa ii bati pe ceilalti cu o masina cu 30 secunde mai rapida ca a concurentei.bv mecanicilor de la mercedes ,asta e alta discutie ,prietene martini.martiniii tu de fapt sa stii ca esti atat de prost incat nici nu ma pot supara pe tine
    4 7
  • fgfg ;;din pacate prietene nu o sa mai avem cursele din vremurile PROST ,SENE ,SUMI, MENSEL ,din pacate alonso, kimi ,buton au prins citiva ani de f1 adevarat si cred ca trebuie sa de ne obisnuim cu aceste vremuri de cacao ,, FORTZA ROSAA
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru