Hamilton, încrezător că-l poate învinge pe Vettel în cursă

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 21.04.2012
Lewis Hamilton şi-a exprimat speranţa că va putea lupta cu Sebastian Vettel pentru victorie în Bahrain chiar dacă a ratat pole position-ul.

Lewis Hamilton a ratat ocazia de a obţine în Bahrain al treilea pole position din acest sezon pentru numai 0.098 secunde, însă britanicul susţine că este mulţumit de performanţa sa.

Pilotul echipei McLaren va pleca din prima linie a grilei de start după ce în urmă cu o săptămână a început al şaptelea ca urmare a unei penalizări pentru schimbarea cutiei de viteze.

"Sunt mulţumit de performanţa monopostului şi a echipei şi sunt mulţumit de tururile pe care le facem, întrucât scoatem tot ce putem din monopost. Astăzi nu am fost capabil să obţin pole position-ul, dar este un sentiment grozav să fiu în prima linie, pentru că în ultima cursă nu reuşit să încep în prima linie", a precizat el.

Hamilton anticipează o cursă dificilă duminică, însă este încrezător în şansele sale de a lupta pentru victorie cu Sebastian Vettel, care a obţinut sâmbătă primul pole position din acest sezon.

"Mâine va fi extrem de dificil, dar am avut curse bune aici.

Cred că în acest an avem mai multe şanse să luptăm cu Red Bull în regim de cursă, deoarece în ultimele două curse am fost mai rapizi în regim de cursă şi am făcut unele îmbunătăţiri", a mai precizat el.

Coechipierul său Jenson Button va pleca de pe locul patru, iar britanicul susţine că a avut probleme cu stabilitatea monopostului chiar în ultimul tur rapid de circuit.

"Locul patru nu este ceea ce speram, dar este întotdeauna oribil când stabilitatea monopostului nu este aşa cum vrei în ultimul tur din Q3. Nu am putut scoate tot ce era mai bun din monopost şi am intrat mai devreme la boxe, ceea ce nu este rău. Cred că este bine că am parcurs mai puţin tururi cu toate seturile de pneuri, iar patru nu este o poziţie rea", a apreciat el.

Via | FIA

Comentarii (8)

  • S-ar putea sa aiba dreptate Hamilton.
    13 14
  • Geschwindigkeit
    @rastafan2
    Si eu sunt de aceeasi parere: sunt convins ca-n cursa va putea doar sa-l invinga pe Vettel, dar nu si sa termine primul cursa decat daca si-ar avaria serios masina in primul viraj ;))
    6 11
  • Simona
    deja ma plictiseste muratura de hamilton, chiar crede ca e la nivelul lui Vettel sau mai bun?!
    nici macar in visele sale sa nu gandeasca asa ceva :))
    asa si eu pot spune ca o pot invinge intr-un concurs de frumusete pe Angelina Jolie dar de la zis pana la facut e cale tare lunga !!!
    3 1
  • @domnul german Geschwindigkeit
    Silence. Cursa asta e Rosberg, cealalta e Vettel, inainte a fost Sauber, dar Mclaren ramane cea mai consistenta masina. Lewis prima linie de fiecare data. Lewis sa termine doar pe locurile 2-3 iar ceilalalti sa isi imparta in mod egal victoriile => Hamilton capmpion 2012
    6 13
  • mcl1900toamna
    esti un cretin
    plin de cretini pe aici.hai pa.
    0 3
  • Geschwindigkeit
    Mircea
    Aaa, deci acum "he is the fastest man on the Champion, not on the track" =)) Bine ca recunosti valorile monopostului sau ("...Mclaren ramane cea mai consistenta masina")caci altfel s-ar fi crezut lucruri frumoase despre valorile lui Ham-ham.
    4 1
  • nah
    Cu locul 3 de 15 ori nu iesi camion.Deabea din Silverstone va incepe lupta pt titlu.
    4 1
  • Si iata ca bietul catelus nu a reusit nici macar sa termine in fata lui Alonso,desi pleca de pe locul 2. :)) =))
    Cred ca Mircea e negru de suparare, i-a cam ramas engleza in gat...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru