Hamilton, încrezător că poate lupta pentru victorie cu Vettel

de Daniel Popescu
Sambata, 05.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi-a exprimat speranţa că îl va putea depăşi pe Sebastian Vettel în lupta pentru victorie în Marele Premiu al Coreei de Sud.

Din experienţele trecute este foarte dificil să depăşeşti aici, dar voi forţa cât de mult voi putea pentru a-l depăşi pe Vettel.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton a obţinut locul doi în calificările pentru Marele Premiu al Coreei de Sud, după ce vineri fusese cel mai rapid în antrenamentele libere.

Pilotul echipei Mercedes va pleca din spatele liderului clasamentului general, Sebastian Vettel, care a demonstrat o superioritate dezarmantă cu ocazia cursei precedente din Singapore.

În mod tradiţional, circuitul Yeongam nu este unul care să favorizeze depăşirile, însă Hamilton speră să aibă oportunitatea de a lupta pentru victorie cu triplul campion mondial.

Esential 4 curse din cinci a castigat Vettel in acest sezon dupa ce a plecat din pole position
"Voi forţa cât de mult voi putea pentru a-l depăşi pe Vettel. Sper ca ritmul de cursă să nu fie atât de rău sau cel puţin să nu fie cazul mâine.
Sunt mulţumit că monopostul este atât de competitiv, iar băieţii au făcut o treabă bună să ne aducă atât de sus. Sunt mulţumit de performanţa din acest weekend. Din experienţele trecute este foarte dificil să depăşeşti aici, dar anticipez că va trebui să încerc"
, a declarat el.

O victorie în Coreea de Sud l-ar aproapia şi mai mult pe Vettel de titlul mondial, în condiţiile în care are 60 de puncte avans în faţa lui Fernando Alonso, care va lua startul de pe locul cinci al grilei după penalizarea suferită de Mark Webber.

Comentarii (1)

  • Sa te vad la start.
    Te face iar cu aceeasi schema?
    8 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru