Hamilton, îngrijorat de performanţele obţinute de Red Bull şi Ferrari în Singapore

de Daniel Popescu
Sambata, 19.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton anticipează că Red Bull Racing şi Ferrari vor reprezenta o ameninţare majoră la pole position şi victorie în Marele Premiu al statului Singapore.

Cei de la Ferrari sunt foarte rapizi, iar Red Bull par să fie si mai rapizi.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
În mod tradiţional, Mercedes a dominat autoritar sesiunile de antrenamente libere de vineri, însă în Singapore echipele rivale au profitat la maxim de caracteristicile circuitului Marina Bay.

Red Bull Racing a obţinut locurile unu şi trei prin Daniil Kvyat şi Daniel Ricciardo, în timp ce Kimi Raikkonen a plasat monopostul Ferrari pe locul doi. Clasat doar al patrulea, Lewis Hamilton este îngrijorat că Red Bull şi Ferrari vor avea capacitatea de a emite pretenţii la pole position şi victorie.

"Cred că avem o provocare reală din partea acestor băieţi. Va fi interesant. Se pare că lupta pentru pole va fi cea mai dificilă din acest an. Cei de la Ferrari sunt foarte rapizi, iar Red Bull par să fie si mai rapizi", a declarat britanicul care a obţinut 11 pole position-uri în primele 12 etape ale sezonului.

Red Bull şi Ferrari minimalizează performanţele

Mercedes va surprinde sâmbătă pe toată lumea.

De fapt, nu va surprinde, va păcăli pe toată lumea.

Daniel Ricciardo
Pilot Red Bull
Cu toate acestea, Ricciardo consideră că Mercedes nu şi-a arătat adevăratul ritm în antrenamente şi anticipează că în calificări lucrurile vor arăta complet diferit. "Sper că este ritmul real al celor de la Mercedes, dar sincer să fiu nu mă uit după ei. Mercedes va surprinde sâmbătă pe toată lumea. De fapt, nu va surprinde, va păcăli pe toată lumea", a explicat pilotul Red Bull.

O opinie similară are şi Sebastian Vettel, care este însă contrariat de lipsa de ritm a celor de la Mercedes din antrenamente. "Nu ştiu ce s-a întâmplat astăzi cu ei, dar cei de la Mercedes vor fi rapizi. Au părut un pic lenţi, dar sunt sigur că se vor schimba sâmbătă. Aşa cum mă aşteptam, cei de la Red Bull sunt destul de rapizi aici, aşa că va fi strâns", a precizat germanul.

Calificările pentru Marele Premiu al statului Singapore vor avea loc sâmbătă cu începere de la ora 16:00.

Marele Premiu al statului Singapore pe Automarket:

▶ Avancronica
▶ Cronica primei sesiuni de antrenamente
▶ Cronica celei de-a doua sesiuni de antrenamente

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Calificările pentru Marele Premiu al statului Singapore vor avea loc sâmbătă cu începere de la ora 15:00.

    Rectivicati: ora 16.00
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru