Hamilton, îngrijorat de ritmul modest de cursă de la Melbourne

de Daniel Popescu
Luni, 18.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton este mulţumit de locul cinci ocupat în Australia la debutul pentru Mercedes, însă admite că este îngrijorat de ritmul modest de cursă al monopostului.

Marele Premiu al Australiei a reprezentat debutul lui Lewis Hamilton la Mercedes, iar britanicul a ocupat locul trei pe grila de start în spatele celor doi piloţi Red Bull Racing.

Totuşi, el a fost depăşit cu uşurinţă la start de Felipe Massa şi Fernando Alonso şi a obţinut locul cinci după ce şi-a schimbat strategia pentru opriri la boxe. Chiar dacă este mulţumit de performanţă, Hamilton a admis că prestaţia modestă a monopostului în regim de cursă ridică unele semne de întrebare.

Urmareste Automarket
"Este grozav, sunt foarte bucuros.
Cred că este mult mai bine decât ne aşteptam pentru prima cursă a sezonului. Va trebui să încercăm să ne dăm seama de ce am pierdut timp în faţa altor băieţi, dar cred că cei din echipă au făcut o treabă grozavă pentru noi pentru a avea prestaţia pe care am avut-o. Monopostul se simţea foarte bine şi nu ştiu cu adevărat cum s-au îndepărtat ceilalti băieţi atât de repede, dar vom continua să forţăm şi sper să ajungem acolo unde trebuie"
, a precizat el.

Hamilton a ţinut capul de afiş în timpul unui duel spectaculos cu Fernando Alonso şi plănuia o strategie cu numai două opriri la boxe, similară cu cea adoptată de Kimi Raikkonen, care a reuşit să şi câştige cursa în aceste condiţii. Totuşi, el a fost nevoit să opteze pentru o oprire suplimentară din cauza degradării prematură a cauciucurilor.

Via Mercedes

Comentarii (13)

  • Oricum e super performanta lui Hamilton sa fie in puncte asa sus din prima cursa.
    30 4
  • Concluzia mea la acest monopost, este ca este asa de prost construit in asa fel incat uzeaza foarte mult gumele in ritm de cursa.
    16 6
  • subscriu un singur "este'.
    4 0
  • Sa ne aducem aminte:

    http://www.youtube.com/watch?v=f2xs2Dyzsl4
    0 0
  • Schumi nu avea ce cauta la echipa asta, a fost prea dedicat f1, asa ca Hamilton a gresit cand a venit aici, v-a pierde timpul degeaba
    9 12
  • minglo
    Cam asa mergea si Schumacher cu Mercedes, cam asa si Rosberg. Ca dovada ca nu fuse vina lui Schumacher. L-au adus pe Ham si ei tot p-acolo sunt...
    15 6
  • "Schumi nu avea ce cauta la echipa asta, a fost prea dedicat f1, asa ca Hamilton a gresit cand a venit aici, v-a pierde timpul degeaba"

    Trebuie de mentionat ca anul trecut M.Schumacher a avut 5 abandonuri in primele 7 curse, din cauza bolidului, plus la toate acestea stim cu totii ca Mercedes era cel mai apetisant la cauciucuri.
    Anul acesta prima ce am observat la ei e ca au schimbat printre ultimii, s-a lucrat f mult la acest capitol.
    17 4
  • Cel putin ma bucur ca Schumi nu si-a prelungit contractul inainte de a veni Ham, era pierdere de vreme, oricum a pierdut din cauza astora la capitolul impresie :(
    11 4
  • BALATESCU
    Hamilton sa zica multumesc pentru locul 5 la mercedes ,daca era la mclaren era mai in spate , atit Button cit si Perez gestioneaza mai bine pneurile decit Hamilton . Pe super soft a rezistat printre fruntasi , a schimbat cu medium trebuia sa reziste foarte mult ,daca ii lasa sa-l depaseasca si nu degrada el pneurile ii iesea strategia cu doua opriri dar asta ii Hamilton un bataios !!! Daca mclaren trece la masina de anu trecut o sa fie si mai in spate , parerea mea !!!
    5 2
  • mercedes face ce facea si honda pana sa se retraga.
    7 5
  • esti ingrijorat mai hamiltoane? pai asta e valoarea ta adevarata, sa multumesti masinii mercedes pentru ce ai reusit sa obtii, vai de capul tau pilot de mana a doua
    7 9
  • aly_amela
    auzi tu Danut dak si Hamilton e un pilot de mana a doua u ce pilot esti de mana a saptea,Se pare ca nu pe toata lumea intereseaza com tau.Mai bn ti-ai vedea de treaba ta.
    1 0
  • alonso nr,1
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru