Hamilton isi retrage acuzatiile la adresa McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 30.03.2010
Lewis Hamilton sustine ca intelege motivele pentru care McLaren l-a chemat de doua ori la boxe in Australia, desi initial a criticat strategia echipei.

Lewis Hamilton concura pe locul 3 in Marele Premiu al Australiei cand a fost chemat la boxe pentru un nou schimb de pneuri, iar strategia l-a costat in cele din urma cel putin trei pozitii in clasament.

Initial, campionul mondial din 2008 a criticat strategia echipei, considerand ca ar fi putut incheia cursa cu acelasi set de pneuri, insa in urma unei discutii cu oficialii britanici si-a retras acuzatiile.

"Echipa mi-a explicat motivele care au stat la baza celui de-al doilea pitstop si pot sa inteleg ce au incercat sa faca. Inca mai invatam despre pneurile din acest an si despre degradarea acestora. Poate ca am supraestimat degradarea de care urmau sa sufere cei din fruntea plutonului. Este ceva din care invatam si vom folosi aceste cunostinte pentru a imbunatati performantele pe parcursul sezonului", a declarat britanicul pentru site-ul sau oficial.

In urma rezultatului inregistrat la Melbourne, Hamilton ocupa locul 4 in clasamentul general cu 23 de puncte, la 14 lungimi de unda de liderul Fernando Alonso.

Via | Lewis Hamilton

Taguri: Hamilton, McLaren

Comentarii (10)

  • Hamilton
    O cursa buna reusita de Hamilton. Problemele de bucatarie interna insa, nu se discuta la "radio".
    13 2
  • Automarket
    Ma uimeste faptul ca nu se publica nimic despre performanta celor de la Hispania de a termina o cursa in Formula 1 in Australia, in conditiile in care n-au testat si au ajuns cu foarte mare dificultate sa inceapa acest sezon de Formula 1.
    8 2
  • mandea ham
    Pacaliciul F1! Asta joaca alba-neagra cu propria lui echipa! Cica echipa lui de suflet! Caracter mizerabil! Nu se ridica nici macar la pulpana hainei lui Button. Sa nu mai zic de ceilalti campioni mondiali care-s prezenti in competitie!
    5 14
  • ctlnmihai
    Hamilton isi retrage acuzatiile la adresa McLaren
    Hamilton este probabil cel mai bun pilot din generatia sa insa nu s-a maturizat complet
    12 5
  • @F1-zone
    OK am inteles . E negrotei , e taranoi , are un caracter mizerabil si ce ai mai zis tu in alte commenturi . Nu te mai saturi si tu ?
    10 2
  • vezi de drum
    Doar caracter mizerabil. Celelalte adjective nu-mi apartin. Bah, voi numa ce vorbesc eu vedeti, da pa confratii vostri de postari cand sterg pe jos cu alti piloti nu-i vedeti?! Halal obiectivitate! Ia mai uita-te matale in ograda ta si-apoi peste gard!
    0 8
  • @F1-zone
    F1-zone la 29.03.2010 (14:44)

    " Button vs Ham ham
    Incepe sa-mi placa Button. Poate ajung fan meclaren. Negroteiu' ar trebui sa ramana sa faca ture prin oras, ca se pricepe la prins radare de-ale politiei. Pacat ca pe pista e varza:) "

    N-are rost sa mai caut .
    5 4
  • ctlnmihai
    Hamilton isi retrage acuzatiile la adresa McLaren
    Indiferent ce se spune despre Hamilton el este de 2 ori mai bun decat Button si lucrul acesta s-a vazut duminica..Daca Button ar fi plecat de pe pozitia lui Lewis n-ar fi realizat mare lucru in cursa din Australia
    3 2
  • @Schubler
    EXACT! si EU am remarcat acelasi lucru. Nici la final de cursa nu a zis nimeni nimic, nici dupa :( pacat
    0 1
  • Robert
    da,da
    cu alte cuvinte maimutoiu asta temperamental latra cat in tin plamanii dupa care pleaca cu coada intre picioare............
    ham ham in nici un caz nu este cel mai bun pilot din generatia sa!!!!!!!!!!
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru