Hamilton, mulţumit de viteza monopostului McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.02.2012
Lewis Hamilton consideră că noul monopost McLaren se comportă foarte bine în virajele de mare viteză la finalul celei de-a două zile de teste de la Barcelona.

Lewis Hamilton este cu zâmbetul pe buze după ce a încheiat cele două zile de teste alocate pentru el de McLaren pe circuitul de la Barcelona.

Chiar dacă a terminat ziua de miercuri doar pe locul şase, britanicul este încântat de monopostul McLaren, despre care afirmă că este foarte rapid în virajele de mare viteză.

"Monopostul se comportă bine în virajele de mare viteză. Linia de bază a monopostului nostru este mai înaltă decât anul trecut şi acesta este mai bun în ansamblu la viteză mare", a declarat el pentru postul britanic de televiziune BBC.

Hamilton a parcurs miercuri 120 de tururi, cel mai mult dintre toţi piloţii aflaţi pe circuit, motiv pentru care este mulţumit şi de fiabilitatea demonstrată de noul monopost.

"Este incredibil de încurajator că am parcurs mai mult de 1.000 de kilometri în ultimele două zile. Întreaga echipă ar trebui să fie mândră. Au fost două zile extrem de productive şi cred că Jenson Button va continua să îmbunătăţească monopostul joi.

Acum aştept cu nerăbdare ultimul test, acolo unde afli unde va fi monopostul pe grila de start. De asemenea, acel test este interesant pentru că va fi ultima oprire înainte de prima cursă", a mai precizat el.

Testele de la Barcelona continuă joi şi vineri, în timp ce ultima sesiune de teste va avea loc pe acelaşi circuit în perioada 1-4 martie.

Via | BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru