Hamilton neagă că a vrut să semneze cu Red Bull

de Daniel Popescu
Marti, 26.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a negat informaţiile dezvăluite de Bernie Ecclestone cu privire la interesul de a concura pentru Red Bull în sezonul 2013.

Presa internaţională a speculat la jumătatea anului 2011 că Lewis Hamilton s-a autopropus la Red Bull Racing pentru sezonul 2012 ca înlocuitor pentru Mark Webber, însă ulterior a ajuns la un acord cu Mercedes şi a părăsit McLaren după şase ani. Bernie Ecclestone a dezvăluit însă că adevărata ţintă a britanicului pentru 2013 a fost chiar Red Bull Racing, dar în cele din urmă campioana mondială a optat pentru păstrarea lui Mark Webber.

"Lui Sebastian Vettel nu i-ar fi păsat dacă Hamilton semna cu echipa. Dietrich Mateschitz (n.r - proprietarul Red Bull) este foarte sincer şi direct şi i-a spus lui Webber că uşa este deschisă pentru ca el să rămână. Dacă Webber ar fi plecat, Mateschitz ar fi semnat cu Hamilton", a declarat britanicul pentru Mail on Sunday.

Urmareste Automarket
Hamilton a negat însă interesul manifestat pentru Red Bull Racing şi susţine că decizia de a semna cu Mercedes a fost cea mai bună din cariera lui.

"Nu sunt sigur de ce Ecclestone tot face comentarii despre mine.

Mă face să devin un pic nervos, pentru că avem o relaţie bună. Nu ştiu ce să spun, cred că a zis ceva despre Red Bull. Am spus managerului meu să vorbească cu toate echipele şi să vadă care sunt cele mai bune opţiuni. Nu am pus presiune pentru nicio echipă anume. Până la urmă am ales să fiu la Mercedes şi sunt fericit aici. Este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată", a precizat el pentru SkySports.

Via Autosport, SkySports

Comentarii (5)

  • Cosmin L
    Ecclestone = cancerul Formulei 1
    30 5
  • Ar fi fost frumos sa fie Ham si Vet in aceeasi echipa, fara ordine si fara favoruri.
    15 3
  • e diplomat hamilton... dar cred ca ar fi preferat red bull deoarece acolo chiar avea sanse reale la titlurile mondiale! (ar fi fost frumos sa il vedem in echipa cu vettel)... totusi nu cred ca s-ar fi dus la austrieci fara un minim de 15 mil! ma intreb cat o avea la mercedes?! 25-30? se speculeaza doar..
    9 1
  • La Redbull nu m-a acceptat Vettel de frica sa nu-i dau fum......
    14 6
  • he he he, era o treaba sa-l vedem pe vet cum se lupta cu adevarat ...dar echipele stiu ca e greu sa stapanesti 2 oameni foarte buni- vezi cuplul alo-ham care au actionat conform zicalei "cand 2 se cearta...castiga al treilea", si de asta au zis pas
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru