Hamilton: "Nu am niciun gând să plec de la Mercedes"

de Daniel Popescu
Miercuri, 08.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că nu intenţionează să părăsească Mercedes, în timp ce Niki Lauda anunţă că Fernando Alonso a semnat deja un contract cu McLaren.

Nu am niciun gând să plec. Niciodată nu am avut.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Publicaţia olandeză F1Today a publicat miercuri un articol în care susţine că Lewis Hamilton va concura pentru McLaren în sezonul 2015, în ciuda faptului că este sub contract cu Mercedes până la sfârşitul anului viitor.

Informaţia s-a propagat rapid pe internet, însă în aceeaşi zi publicaţia germană Bild a publicat un scurt interviu cu pilotul britanic în care acesta îşi manifestă dorinţa de a continua alături de Mercedes.

"Mă simt foarte fericit aici. Pentru mine este ca o familie. Eu şi echipa trăim cu sentimentul pozitiv că vrem să continuăm împreună. Nu am niciun gând să plec. Niciodată nu am avut. Mercedes este unul dintre cele mai tradiţionale branduri din lume", a declarat fostul campion mondial.

Înţelegerea dintre Alonso şi McLaren a fost semnată joia trecută.

Niki Lauda
Presedinte Mercedes
De altfel, Niki Lauda, preşedintele Mercedes, a anunţat că a reluat negocierile cu Hamilton pentru prelungirea contractului cu doi sau trei ani.

În plus, austriacul susţine că Fernando Alonso a semnat deja un contract cu McLaren, în mijlocul speculaţiilor că cele două părţi negociază intens în această perioadă.

"Înţelegerea dintre Alonso şi McLaren a fost semnată joia trecută", a precizat triplul campion mondial pentru publicaţia spaniolă El Mundo Deportivo.

Via Motorsport

Comentarii (24)

  • bine bine Mr Lauda, dar comunicatul official de ce nu se da?
    14 3
  • ca sa creada lumea ca Alonso e in cumpana de cand veni Vettel

    Sper sa ramana Button sau Magnussen nu sa vina Grosjean. Sa pastreze echipa un reper, unul din fostii piloti, ca sa aiba habar precis daca Alonso aduce ceva in plus sau nu
    7 14
  • @MIRCIULICA ,,fani mclaren ,se pare ca de ce va fost frica nu ati scapat ,,se pare ca o sa fim colegi de ,, suferinta ,, fortzaa alonsoo
    14 6
  • lasa caterinca-este deja semnat contractul cu McLada
    7 4
  • DANIEL vezi asta!
    http://www.f1today.net/en/news/hamilton-signs-for-mclaren-for-2015
    9 3
  • Ce lovitura...
    1 6
  • mimi de la aprozar
    Pinocchiooooo!
    1 7
  • ar fi super iarasi Alonso cu Ham coechipieri. Si tot la McLaren. Cine ar fi crezut asta la final de 2007, cine ar crede chiar si acum
    11 3
  • hamilton nu mai e debutant. Alonso si-o fura rau de data asta
    12 13
  • pentru ca Alonso prefera sa si-o fure de la Hamilton decat de la Vettel. Cine ar fi crezut ca Vettel va deveni o sperietoare pentru el
    11 12
  • Vitelul o sa si-o ia de la Kimi la anul cum si-o ia de la Rici anul asta , vitelu un campion de tinichea ,oricine cu masina de anii trcuti facuta de rbr cistiga lejer , vitelunu a fost si nu osa fie sperietoare pt nimeni cu o masina de pluton APROPO ,,,punctule ,,,spunene si noua frustrarea fata de Alonso ,ca numai de el comentezi , Fortzaa Rosaa
    13 11
  • mai oameni buni... voi credeti ca pe aia (care asa cum spunea cineva au bani multi, femei, sunt admirati si adulati, fac ce le place, piloteaza cele mai cele masini etc.) ii interesaza prea mult parerea voastra? Ca ham e nu stiu cum... ca alonso e varza sau e super erou... voi comentati si voi cititi... atat!

    in alta ordine de idei, la sfarsitul sezonului 1993 Ayrton Senna a organizat o conferinta de presa in care spunea ca in curand o bomba va exploda in F1! Imediat dupa Alain Prost a organizat si el o conferinta de presa in care spunea ca se retrage din F1... Williams au confirmat si ei ca in 1994 il vor avea pilot pe Senna care il va inlocui pe Prost! Alain s-a aratat ulterior deranjat pe buna dreptate ca prin aceasta succesiune a evenimentelor de presa (provocate de Senna) unii ar putea crede ca el, Prost se retrage ca sa nu fie coechipier cu brazilianul! Corect ar fi fost ca mai intai Prost sa isi anunte retragerea si apoi sa se discute de Senna la Williams in 1994...

    nu vi se pare... nu aveti senzatia de deja-vu?! Il antipatizez pe Alonso (desi ii recunosc valoarea... valoare pe care o consider totusi inferioara valorii lui Hamilton) dar cred ca ara frumos ca mai intai sa anunte Alonso ca pleaca (daca va pleca) si abia apoi sa vina si anuntul facut de Vettel... Cu atat mai mult cu cat daca in anii 90 Prost chiar nu si-l dorea pe Senna coechipier, acum nu e cazul: Alonso nu cred ca ar avea vreo teama sa fie coechipier cu Vettel (cu Hamilton da!)
    2 3
  • adevaru e ca este si ceva ce-mi place la Alonso ...
    9 10
  • rusoaica
    10 8
  • Dintre toti Vetel e cel mai fricos. Cum a ajuns la urechiusele lui vestea ca Alonso pleaca la Mclaren a si dat fuga la Ferrari sa-si anunte disponibilitatea. Nu cumva sa se intalneasca cu Alonso in echipa ca e jale. :)))Il cred si eu, daca si-o ia de la juniorul Rici, ma gandesc ce si-ar mai lua-o de la Alonso. Daca era barbat se ducea la Ferrari cand era inca Alonso acolo. De fapt, Marko cu gurita lui l-a sfatuit in 2012 ca ar fi bine sa astepta pana pleaca Alonso....Championul s-a conformat.
    5 4
  • mimi de la aprozar
    Uneori mai mult si des iau la muie pana bes :))
    7 2
  • punctu posteaza porcos...semn ca tanjeste sa-si inceapa odata,activitatea sexuala
    5 1
  • posteaza mai multi cu nickname-ul asta " . "
    inclusiv @tu ...
    numa ca nu prea te pricepi
    4 1
  • inteleg ca te-a pus Alonso strajer la valoarea lui
    da' si cand e vorba de rusoaica te superi bre?
    4 2
  • Odobeanu cu regret si spuma pilot destoinica
    1 1
  • E menciuna gogonata faza cu ca Hamilton a semant cu Mclaren:))) Cum sa semneze cu Mclaren ma?:)) E ceva pus sa il demoralizeze in lupta pentru titlu:)) Adica toti de la Mercedes s, inclusiv el, mananca rahat?
    2 1
  • posteaza mai multi cu nickname-ul asta " . "
    inclusiv je
    numa ca nu prea te pricepi
    1 1
  • Hamilton a luat decizia corecta ramanand la Mercedes
    9 1
  • Alo incearca si el poate iese ceva.Ca altceva.....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru