Mercedes a reluat negocierile cu Hamilton: "Vrem un contract pe doi sau trei ani"

de Daniel Popescu
Luni, 06.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda a dezvăluit că Mercedes a reluat negocierile cu Lewis Hamilton pentru prelungirea contractului scadent în 2015.

Cu Hamilton renegociem acum contractul după 2015. 100%, pentru doi sau trei ani.

Niki Lauda
Presedinte Mercedes
Plecarea iminenta a lui Fernando Alonso de la Ferrari a generat unele speculaţii potrivit cărora spaniolul ar putea deveni o ţintă pentru Mercedes, chiar dacă pilotul se află în negocieri avansate cu McLaren.

Ipoteza a apărut şi datorită faptului că Mercedes a avertizat anterior că ar putea renunţa la serviciile lui Lewis Hamilton sau Nico Rosberg dacă cei doi nu se vor înţelege în cadrul echipei. Cu toate acestea, preşedintele Niki Lauda a negat orice posibilitate ca Alonso să ajungă anul viitor la Mercedes, mai ales că ambii piloţi au contracte.

"Nu. Îi avem conformaţi pe Hamilton şi Rosberg. Sunt pe prima linie a grilei, aşa că de ce ar trebui să schimbăm ceva? Pentru noi este clar pentru că nu am negociat niciodată cu Alonso. Hamilton are contract pentru anul viitor, iar Rosberg mai are doi ani", a adăugat el.

În plus, Lauda a dezvăluit că Mercedes a reluat negocierile cu Hamilton pentru prelungirea contractului scadent la finalul anului viitor, deşi iniţial afirma că procedura va fi urmată doar după încheierea luptei pentru titlul mondial.

"Cu Hamilton renegociem acum contractul după 2015.

100%, pentru doi sau trei ani. Vorbim cu el despre cât de mult vrea să continue. Suntem cu toţii optimişti, el este optimist că asta se va întâmplă", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (14)

  • Se pare ca s-au convis si cei de la Mercedes ca Hamilton e mai bun decat neamtul rasfatat
    29 12
  • Ham negociaza pus la colt de faptul ca pe piata sunt 2 campioni mondiali care saliveaza la locul lui....
    27 7
  • mimi de la aprozar
    nu hamilton e bun, masine e foarte buna, la orice alta echipa ar fi fost anul acesta hamilton era undeva in urma lui Botas si Ricciardo ca numar de puncte, clar!
    18 33
  • Mercedes nu-si permite sa-l piarda! E pilotul dedicat nebuneste formulei 1 in momentul de fata! Problema e sa nu semneze prea devreme si sa il vedem pe rosberg campion. Nemtii sunt samavolnici in a ordona lucrurile pentru interesele lor.
    25 10
  • unul mai putin patimas
    pentru @mimi, Rasismul nu-si are loc pe aici si poate semana, dar are bani mai multi decat noi toti sarantocii care comentam pe aici
    8 5
  • mimi de la aprozar
    Locuiesc in viena, camera 21, in fiecare dimineata intra 3 barbati imbracati frumos in alb, doi ma tin si altul imi da cateva bomboane londoneze foarte aromate, dupa 6 ore aceeasi scena, numai ca acum sunt la paris camera 21 si in amurg de seara aceeasi barbati imi servesc aceleasi bomboane aromate tot la camera 21, numai ca de la fereastra observ mereu, fie dimineata, pranz si seara soseaua berceni nr10.
    9 14
  • catelus cu paru' cret
    rosberg e rapid si face treaba buna... dar cam se indoaie batul de la o vreme. Ham strange laurii oferiti de catre Merc pe tava... pai cum asa in calificari, la inceput de cursa e tt OK si hop!... ceva se intampla... si toate astea de aceea ca echipa n-au semnat cu Ham si trebuie cumva sa-l faca sa ramana. Mare pacat! Pentru unii e campion pt mine e un capricios si nesuferit. Rosb merita ami mult, a fost la echipa cu Schumacher inca de la temelia echipei si muncit si nu credeti ca datorita lui Ham s-a ridicat echipa. Asa ca m-as bucura tare mult daca ar castiga Rosb anul asta titlul si in punctaj sa aiba diferenta fata de Ham de un punct!
    17 21
  • daniel
    Daca e asa de ce ati avut o discutie privata cu Alonso in Singapore?
    Niki Lauda impreuna cu Toto Wolf. Minciuna are picoare foaaarte scurte!
    3 1
  • @mimi de la aprozar
    esti jalnic dute la doctor ca esti cu capul dus !!!
    3 0
  • incearca sa te muti la Las vegas camera 69
    si nu te mai uita pe fereastra!!!
    3 0
  • Diferentele sunt mici intre cei doi, Rosberg si Hamilton, Rosberg mai rapid pe uscat, in calificari s-a inteles perfect cu pneurile de full wet insa cand a pus intermediarele a avut probleme cu supravirarea, se vedea dupa trase ca se chinuia sa tina masina pe circuit. E stiut faptul ca lui Ham ii plac masinile supraviratoare, desi parca britanicul nu avea astfel de probleme. Pacat ca la final nu a existat un restart dupa SC. Insa nu mai conteaza nimic cand il avem pe Jules intr-o situatie critica. Dumnezeu sa-l ajute.
    7 0
  • sincer, pe Ham il joaca cei de la MB ca sa semneze, ii dau tortul dar la sfarsit fura cireasa, Ros o sa fie campion 100%, in locul lui Ham as pleca, in rest numai bine la toti si lui JB
    0 1
  • Hamilton si Rosberg sunt anul asta buni pentru ca masina pe care o au este astronomic mai buna decat restul, punct.
    Puteti sa scrieti ce vreti si sa credeti ce vreti dar, asta este adevarul.
    Ce au facut cei doi pina anul asta (si nu ma refer la perioada cind hamilton avea cea mai buna masina -mclaren adica), nimic adica nu au castigat campionatul.De ce? Pai era Vettel si red bull care aveau o masina astronomic mai buna ca restul.Acum daca vreti sa-l ridicati pe Hamilton la rangul de cel mai bun pilot , nu a mai vazut nimeni asa ceva etc.,etc......,este treaba voastra , realitatea este insa cea de mai sus, iar cei doi de la Mercedes sunt sensibil egali cu plusuri pentru unul sau altul in functie de circuit.
    2 1
  • poate sa astepte pana la finalul sezonului 2014 sa vada ce face in 2016, nu e graba...poate fac un deal: 2014 ham, 2015 rzb si in 2016 mai vedem...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru