Hamilton: "Nu-mi schimb abordarea, pilotez doar pentru victorie"

de Daniel Popescu
Vineri, 29.06.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că nu-şi va schimba sitlul de pilotaj, chiar dacă a pierdut ultimul loc pe podium la Valencia în urma unui duel cu Pastor Maldonado.

Lewis Hamilton a ratat prezenţa pe podium în Marele Premiu al Europei în urma unui duel cu Pastor Maldonado cu numai două tururi înainte de final.

Pilotul echipei McLaren nu s-a putut apăra în faţa venezueleanului din cauza degradării majore a pneurilor şi a abandonat în urma unui acroşaj.

Teoretic, Hamilton putea câştiga puncte importante în clasamentul general dacă îl lasa pe Maldonado să-l depăşească, însă britanicul avertizează că nu-şi va schimba stilul de pilotaj pentru că unicul său obiectiv în Formula 1 este să câştige.

"Trebuie să accepţi că uneori lucrurile nu merg în favoarea ta în curse. Evident, a fost frustrant să pierd atât de aproape de final, dar aşa se întâmplă în sporturile cu motor: Laşi asta în urmă şi mergi la cursa următoare care, din fericire pentru mine, este pe circuitul de casă de la Silverstone. (Incidentul) nu-mi alterează cu adevărat modul în care abordez cursele, pentru că pilotez pentru a câştiga şi asta voi face, în special în Marele Premiu de la mine acasă", a declarat el în cadrul unui comunicat de presă.

Cu toate acestea, şeful Martin Whitamrsh consideră că Hamilton ar fi trebuit să adopte o altă tactică în timpul duelului sau cu Maldonado.

"Sunt sigur că dacă priveşti situaţia cu atenţie trebuie să spui că trebuie să ai o abordare diferită, dar nu poţi anticipa lucrurile", a apreciat el.

Via | McLaren

Comentarii (6)

  • Nu mi se pare corect sa i se reproseze ceva lui Hamilton.Nu sunt un mare fan al lui dar de data asta cred ca are dreptate.Nu poti lasa intotdeauna pe cei mai rapizi sa treaca pe langa tine;cred ca ar dauna spectacolului daca fiecare pilot cu pneuri uzate il lasa pe cel din spate cu pneuri mai bune sa treaca in fata lui.In plus,cand mai ai doua tururi de pista pana la sfarsitul cursei,nu prea iti mai vine sa cedezi locul ocupat pentru care ai muncit atat de mult sa il obtii.Maldonado a fost singurul vinovat pentru ca el a iesit de pe pista si cand a intrat pe pista s-a bagat in Hamilton in loc sa-l lase sa treaca in fata lui.
    9 12
  • Aberezi.Toti pilotii de acolo vor acelasi lucru, adica sa castige. Deci nu cred ca cineva trebuie sa se dea la o parte nici in fata lui Hamilton si nici a oricarui altcuiva.Sau, ma rog, sa nu incerce sa-l depaseasca...
    9 4
  • Amandoi sunt vinovati pt. accident...50/50...cand pilotezi cu 2 pne-uri spate moarte e greu sa iti iasa totul bine....oricum daca ar fi fost un alt circuit cel mai probabil nu se mai producea niciun abandon.
    4 9
  • Simona
    taximetristul psihopat e doar un viitor ucigas pe roti !!!
    daca va continua in acest mod sigur va face o victima sau poate va fi chiar el victima nebuniei lui !
    6 8
  • @Simonel
    Iara ai iesit din pivnita? ...daca Hamilton e un ucigas pe roti ...atunci n-are rost sa il aduc pe Maldonado care o lovit un Marshall in 2005 sub steaguri galbene si ia fracturat coloana.

    Maldonado in actiune : http://www.youtube.com/watch?v=kt5nt7IdyPs
    5 5
  • Simona
    @Davidenko
    da, din nou am iesit din pivnita,
    cu toate stradaniile mele n-am reusit sa o scot de acolo pe mata care e atat de beata si se tine cu atata indarjire de butoiul cu palinca incat am renuntat sa o mai scot la lumina zilei !!!
    cat despre tine, copilul din flori al unei alcoolice nu am ce sa spun decat ca nu meriti nici macar dispret, poate cel mult mila pentru ceea ce esti !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru