Hamilton nu se gândeşte la ratarea titlului: "Gândurile pozitive generează acţiuni pozitive"

de Daniel Popescu
Luni, 30.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton mizează pe o victorie la Silverstone şi afirmă că nu se gândeşte în niciun moment că poate rata titlul mondial în favoarea coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg.

Esential 22 de puncte este deficitul lui Lewis Hamilton in fata lui Nico Rosberg
4 este numarul victoriilor obtinute de Lewis Hamilton in acest sezon
2 abandonuri a suferit lewis Hamilton in primele opt curse ale sezonului
Lewis Hamilton abordează Marele Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul acestei săptămâni cu un deficit de 22 de puncte în clasamentul general în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg.

Britanicul are nevoie de o serie de victorii pentru a spera să-l ajungă din urmă pe rivalul său, care până acum a terminat toate cursele pe unul dintre primele două locuri. Totuşi, Hamilton refuza să se gândească la perspectiva de a pierde titlul mondial la prima ocazie reală pe care o are după trofeul obţinut în 2008 pentru McLaren.

"Nu vreau să mă gândesc la asta. De ce aş lua aşa ceva în considerare? Totul depinde de energia pozitivă.

Mă voi trezi, mă voi urca în tren şi voi ajunge la următoarea cursă cu gândul de a fi primul. Gândurile pozitive generează acţiuni pozitive", a declarat el cu ocazia unei vizite la Rye House Kart Raceway, locul unde a debutat în karting la vârsta de 8 ani.

În acest context, fostul campion mondial mizează pe o victorie pe circuitul de la Silverstone, acolo unde nu a mai triumfat tot din 2008.

"Cu siguranţă voi fi la vânătoare la Silverstone. Anul trecut am fost mai optimist ca niciodată de la victoria mea de la Silverstone. Cu siguranţă am fost devastat să nu câştig pentru ţară şi pentru fani, chiar dacă am terminat pe patru după ce am plecat ultimul. Anul acesta avem o nouă şansă şi voi face tot posibil să mă asigur că voi fi în frunte", a adăugat el.

Via The Guardian

Comentarii (4)

  • Helloooooo..... Diferenta dintre Rosberg si Hamilton este de 29 puncte.
    15 1
  • Sincer, Hamilton este inca destul de plin de sine.... ceea ce nu este caracteristic unui campion mondial integru.
    Rosberg a avut nesansa sa fie in umbra unei echipe fara pretentii la titlu. Acum este sansa lui.
    Dintre cei doi eu inclin spre Rosberg, care pana acum dovedeste.
    12 12
  • :D Lewis campion
    nimeni nu e perfect si Vettel a mai abandonat in momente decisive gen korea,asa ca Rosberg v-a abandona si el intrun moment cheie
    8 5
  • Marian
    Voi ganditi cand scrieti? Auzi rosberg e meritat lideru clasamentului general?Daca Ham nu avea cele 2 abandonuri provocate de Mercedes era cu mult in fata.Pe langa asta omu pierde si cate 2 sec pe cursa la intrarea la boxe pe langa neamt.
    PS: Nu sunt fan Ham ,dar as vrea sa castige el titlu chiar daca dupa cele 4 curse castigate de Ham am vrut sa castige Rosberg ,dar acuma mie antipatic tare dupa ce o ajuns lideru clasamentului general se da prea interesant
    9 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru