Hamilton nu-şi pune speranţe într-o victorie la Istanbul

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.05.2011
Lewis Hamilton rămâne precaut înaintea Marelui Premiu al Turciei şi admite că este posibil ca Red Bull să deţină în continuare cel mai rapid monopost.

Lewis Hamilton a câştigat cu trei săptămâni în urmă Marele Premiu al Chinei datorită unei strategii prin care a păstrat un set de pneuri proaspăt pentru cursă, însă britanicul rămâne cu picioarele pe pământ înaintea cursei din Turcia din acest weekend.

Pilotul echipei McLaren admite că în acest moment Red Bull Racing continuă să deţină cel mai rapid monopost, motiv pentru care preferă să rămână precaut în declaraţii.

"Poţi veni după ultima cursă şi să fii entuziasmat şi încrezător pentru cursa următoare, dar nu am speranţe mari. Nu general nu-mi place să am aşteptări foarte mari, prefer să fiu precaut la început. Probabil nu avem cel mai rapid monopost în acest weekend, cu siguranţă asta este o posibilitate dar dacă îl avem va fi fantastic şi vom da totul pentru a câştiga. În ultima cursă nu am câştigat pentru că am avut cea mai bună maşină, ci pentru că am avut cea mai bună strategie. Sperăm să ne apropiem aici şi că upgrade-urile noastre sunt suficient de bune", a declarat fostul campion mondial.

Pe de altă parte, Hamilton anticipează că şi alte echipe cu excepţia Red Bull şi McLaren vor începe să emită pretenţii la victorii, pe măsură ce îşi consolidează monoposturile prin îmbunătăţiri.

"În special după această pauză ceilalţi băieţi par să se apropie gradual.

Mercedes este mai aproape, Ferrari este acolo sau prin împrejurimi. Nu pare să le ia prea mult pentru o schimbare rapidă prin care să fie alături de noi. Cei de la Renault se descurcă fantastic, iar Vitaly Petrov pilotează fantastic de bine. Cred că lupta va fi echilibrată la un moment dat, aşa că sper să putem merge înainte", a încheiat el.

Via | BBC Sport

Comentarii (13)

  • simona
    stie dinainte ca nu va castiga in Turcia, un pacalici de pilot Ham asta :)))
    15 25
  • sim sim
    e singurul pilot adevarat, singurul care face spectacol,daca nu stiai depaseste intr-un sezon cat toti ceilalti laolalta,asa k draga simo....chiar imi pare rau de si pt tine
    15 13
  • Marius
    Simona
    Cand spui de cineva ca e un pacalici insemna ca tu ai realizari mai mari. Am mari indoieli ca tu ai realizari mai mari decat un campion mondial :)
    9 11
  • simona
    Marius
    draga Marius, cred ca esti doar un mare frustrat, cat despre realizari, eu si acel Ham activam in domenii diferite asa ca nu se poate face o comparatie, campion mondial a ajuns din gresala, eu nu-l consider asa ceva pana nu confirma macar inca o data acest lucru, va mai fi campion mondial cand voi fi eu presedinta multinationalei la care lucrez :)))
    apropo, tu ai realizat ceva in viata ta in afara de a fi un un mojic pe aici unde fiecare e liber sa isi spuna parerea? probabil ca esti un pdl-ist ingust la minte la fel ca cei care ne conduc si in cazul asta ai toate scuzele din lume :)
    14 9
  • Simona fi tare
    Bai baieti voi toti sunteti pe aici campioni de F 1? Simona si-a spus parerea despre ham ham si eu cred la fel.E un pacalici.
    9 3
  • pipitele multinationaliste bazie pe site
    Simona vai draga activezi intr-o multinationala; ai reusit sa impresionezi toti utilizatori.

    Si daca ai aceleasi sanse sa devii The Big Boss-ul de acolo precum Hami sa devina campion mondial atunci:

    simona ai ceva sanse nu gluma, caci esti a doua in sondaje :) precum Hami
    4 9
  • simona
    ToroBlue
    te incadrez exact in aceeasi categorie ca pe Marius :)
    aaa, inca ceva :) tu sigur esti si un cocalar misogin, deci ai "calitati" in plus, bravo! :)
    sincer, mi-e mila de cei ca tine :(
    7 9
  • Marius
    simona
    Am ras bine cand ti-am citit replica. Poti sa spui ce vrei nu are rost sa-ti mai dau in viitor nici o replica. Tonul spune multe despre oameni :D

    PS
    Mare noroc au Ham, Vette, Alonso, Shumi ... ca nu esti in F1.
    4 7
  • simona
    Marius
    nu pot intelege ce ai impotriva femeilor! ele n-au dreptul sa isi exprime opinia? probabil ca in copilarie ai fost abuzat de mama ta si acum cauti razbunare impotriva oricarei femei pe care o intalnesti in viata virtuala sau in cea reala, asta e singura explicatie plauzibila!
    faptul ca nu imi vei mai da nici o replica denota faptul ca esti incapabil sa iti susti punctul de vedere intru-un mod civilizat si fara a jigni o femeie care nu a facut decat sa isi spuna parerea la fel ca altii de pe site,
    esti o rusine pentru barbati, nici macar nu te poti numi barbat! :)
    un control psihiatric ti-ar fi de mare ajutor! nu e rusine sa apelezi la asa ceva, te poti vindeca, sper ca inca esti recuperabil
    4 1
  • :|
    tot mai mult imi pica acest site in dizgratie.....iar asta din simplul fapt ca cei care administreaza acest site, admit astfel de dialoguri "becaliene" si in al doilea rand, intrucat tot mariile lor, administratorii, nu pot sa introduca ca si regula, ca doar userii inregistrati pot avea dreptul la comentarii. Parerea mea....as renunta la posibilitatea comentarii directe a articolelor, pentru acestea din urma, introducand o sectiune noua de forum, dedicata fanilor de F1 din RO si evident, moderata de asa maniera incat sa existe respect intre useri. Am spus-o de mult timp, dar se pare ca cei care administreaza acest site, prefera astfel de practici....le place can can-ul. Nu v-ar place ca pe un forum, inainte de fiecare cursa, sa se deschida cate un poll cu: pentru cursa din Turcia, spre ex, Cine va castiga aceasta cursa sau pilotul X pe ce loc credeti ca va termina cursa/calificarile? SIncer, mi-ar place foarte mult sa existe pe viitor o astfel de idee: FORUM. Se pot face foarte multe in cadrul unui forum si sunt absolut sigur ca majoritatea sunteti constienti de acest lucru. Pe de o parte ii inteleg(pe admini)...in sensul ca prin aceste can can-uri dintre useri au doar de castigat din traficul pe care fiecare dintre noi il efectueaza, vizitand zi de zi acest host. Acesta este un alt motiv pentru care nu doresc sa introduca solutia cu userii inregistrati. Pun pariu, ca majoritatea userilor neinregistrati care posteaza in cadrul articolelor si jignesc pe altii sunt de altfel useri inregistrati care gasesc prin aceasta metoda, o "portita" valida prin care pot sa se exprime nestingherit, fara sa le fie teama ca, contul le va fi sters. Chiar credeti ca Simona este fata?? hmmm, tare rau m-as mira.(angajata la multinationala care sa urmareasca F1 si mai mult decat atat...sa citeasca articole despre F1 si sa se angreneze in dispute cu alti fani de F1.....hmm...un mare semn de intrebare pentru mine. Nu uitati ca traim in RO, patria "fotbalului, unde fiecare este mare expert in acest sport). Mai degraba, cred ca este unul dintre userii care frecventeaza des acest site, dar vrea sa fie anonim(Simona) si sa se exprime ca pe maidan.....Stiu ca o sa-mi reprosati ca: "uite cine vorbeste!!!" total de acord cu voi....am vb urat, dar doar atunci cand cineva mi-a vorbit urat!! don't forget that! ;)
    3 6
  • simona
    KaNe
    hei pdl-istule KaNe! trezeste-te!!! unde te crezi? s-a terminat cu comunismul, ce faci? vrei sa reivii cenzura? fiecare are dreptul sa isi scrie parerea si daca se accepta si comentarii de la utilizatorii neinregistrati ce te doare pe tine capul?
    si de ce crezi ca o femeie nu are voie sa se uite la F1?
    faptul ca lucrez unde lucrez nu imi interzice acest lucru, o sa il intreb pe seful meu sa vad, poate chiar nu am voie sa ma uit la F1 sau sa scriu pe site-uri, daca e asa nu voi mai aparea pe aici :)))
    incerci sa pari inteligent dar esenta a ceea ce ai scris arata ca esti doar un pdl-isto-comunist ingust la minte!!!
    femeile au aceleasi drepturi ca si oricare barbat domnule MISOGIN indiferent ca iti place asta sau nu!
    esti penibil, cred ca trebuia sa te nasti acum cateva sute de ani, in acele vremuri puteai fi si tu fericit si sa jignesti orice femeie bucurandu-te de admiratia celor asemeni tie, oricum se pare ca nu esti singur,
    din pacate :(
    5 1
  • Marius
    Daniel
    Daca tu accepti gunoaie pe aici te priveste.
    IP-ul meu nu va mai ajunge pe aici.
    0 5
  • Marius
    Marius
    gunoaie sunt zdreantza de mata si tatal tau care bea mai des decat respira si te-au facut pe tine asa un retardat !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru