Hamilton pleaca de pe ultimul loc in cursa

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 23.05.2009
Lewis Hamilton a fost penalizat cu 10 locuri pentru ca a schimbat cutia de viteze dupa calificari si va pleca de pe ultima pozitie a grilei de start in Marele Premiu al statului Monaco.

Hamilton a obtinut doar locul 16 in calificarile pentru cursa de la Monaco dupa ce a izbit spatele monopostului McLaren de parapeti in urma unei greseli de pilotaj.

Considerand ca actualul campion mondial are sanse infime de a obtine un loc fruntas, echipa a luat decizia de a-i schimba cutia de viteze, eveniment in urma caruia a fost penalizat cu 10 pozitii pe grila de start. Astfel, Hamilton va lua startul in cursa de pe ultima pozitie a grilei de start.

"Am luat decizia colectiva de a schimba cutia de viteze din cauza defectiunilor. Asa ca Hamilton va pleca din spatele grilei", a explicat Martin Whitmars, seful echipei McLaren.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • penalizare
    5 sau10 pozitii???
    0 0
  • @zocso
    ori 5 ori 10 tot ultimul e pe grila :)
    0 0
  • TVR1
    Astia de la TVr1 au zis ca Hamilton este un fraier =)) (cuv cu cuv) eu as impusca pe astia in genunchi:))
    0 0
  • guawar
    Hamilton
    TVR1 de Jolerto 24.05.2009, 14:32
    Astia de la TVr1 au zis ca Hamilton este un fraier =)) (cuv cu cuv) eu as impusca pe astia in genunchi:)) -Si tu ai contrazici ?:)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru