Hamilton răsuflă uşurat după locul doi din Coreea de Sud

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 17.10.2011
Lewis Hamilton susţine că nu s-a îndoit niciodată de calităţile sale, în ciuda rezultatelor modeste din ultima perioadă.

Lewis Hamilton a pus capăt unei perioade dificile presărate cu numeroase incidente şi a terminat pe locul doi în Marele Premiu al Coreei de Sud, după ce sâmbătă obţinuse primul pole position după o pauză de peste un an.

Vizibil afectat de controversele în care a fost implicat, pilotul echipei McLaren nu s-a bucurat aproape deloc din punct de vedere fizic, iar la finalul cursei a mărturisit că nu a avut nicio îndoială asupra performanţelor de care este capabil.

"Niciodată nu voi pune la îndoială încrederea pe care o am în mine însumi. Este ceva ce trebuie să fac. Am primit încredere din partea echipei, aşa că totul depinde de capacitatea de a nu intra în probleme, de a nu vizita biroul comisarilor de cursă, de a menţine capul jos şi de a obţine rezultate mai bune", a precizat el.

Chiar dacă nu a câştigat, Hamilton s-a declarat satisfăcut de locul doi, mai ales că a fost atacat insistent de Mark Webber în ultima treime a cursei.

"A fost bine. Nu a fost prea rău.

Webber a pilotat foarte bine pe parcursul cursei şi îi transmit felicitări lui Vettel. Au fost foarte rapizi în weekend, iar în cursă a fost dificil să-l ajung pe Vettel şi să-l depăşesc. M-am chinuit în cursă, rotile mi se blocau peste tot şi am avut probleme din caua comportamentului subvirator, dar a fost un weekend bun pentru mine comparativ cu ce am avut în ultimele curse", a mai precizat el.

Via | FIA

Comentarii (6)

  • @Hamilton
    Poate comportamentul lui retinut si declaratiile modeste(si in sfarsit un rezultat bun) au in spate o discutie pe care l-a avut cu echipa/sefii.
    @daniel.popescu
    Daca aveti ceva informatii da-ti un "share"
    5 5
  • un loc meritat
    bv hamilton si a aparat cu demintate locul 2 jumatate de cursa
    9 6
  • alonso vs dominicani
    alonso motor p5 full gear dupa 5 tururi alonso i give up :)))))))))) tare de tot o prestatie buna dar nu din cele mai bune ale sale
    5 3
  • poate daca continua in ritmul acesta....va castiga si alte titluri mondiale mai putin controversate decat cel din 2008.
    6 5
  • Un Hamilton cerebral
    Surprinzator de bine a spus. Sa nu intre in probleme si sa tina capul jos. Si a tine capul jos in ideea de a nu fi infumurat, nu de a fi supus.Talent are, cred ca am spus-o de multe ori, si cred ca se vede, dar trebuie sa lupte cu demonii lui. Caci si Raikkonen avea talent cu carul, si din pacate... Nu de alta, dar alt tip talentat, care a stiut sa isi tina sub control iesirile, care intotdeauna a fost respectuos, care are la dispozitie acelasi material ca si Hamilton, iese vice-campion. Deci, in mare parte tine de el ce si cat va reusi.
    7 0
  • Popicul
    chiar !?
    Voua nu va suna putin ipocrit ?
    Parca aaud un smeceheraache prins cu o boacaana.
    Arata acum o imagine de copil cumintit, dar eu nu cred nici o iota din ce spune.
    A fost frecat si mustruluit de echipa, a inghitit in sec, aa facut un rezultat bun, ajutat de conjunctura, nu va amagiti, de la anu va fi la fel de impertinent si brutal.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru