Hamilton reacţionează la acuzaţiile lui Vettel despre ritmul de cursă de la Monaco

de Daniel Popescu
Marti, 28.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton spune că lui Sebastian Vettel îi este uşor să vorbească despre ritmul lent de cursă al celor de la Mercedes în cursa de la Monaco, după ce a avut cel mai rapid monopost în ultimii ani.

A avut cel mai rapid monopost în ultimii patru ani, aşa că este uşor pentru el să spună asta. Îi este uşor.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
La finalul unui Mare Premiu al statului Monaco în care a terminat pe locul doi, Sebastian Vettel a afirmat că nu a avut nicio şansă să-l depăşească pe Nico Rosberg pentru că cei de la Mercedes au avut la dispoziţie "două autobuze cu care au rulat în regim de croazieră".

Declaraţia nu l-a lăsat impasibil pe Lewis Hamilton, însă britanicul a sugerat că înţelege punctul de vedere al germanului prin prisma performanţelor obţinute în ultimii ani alături de Red Bull.

"A avut cel mai rapid monopost în ultimii patru ani, aşa că este uşor pentru el să spună asta. Îi este uşor. Noi ne facem loc, învăţăm, creştem, înregistrăm progrese cu un monopost cu mare potenţial, aşa că nu sunt de acord cu el", a declarat el.

Urmareste Automarket
În schimb, Hamilton a refuzat să comenteze scandalul în care este implicată Mercedes din cauza testului efectuat cu pneuri Pirelli după Marele Premiu al Spaniei.

"Trebuie doar să mă concentrez pe ce am de făcut şi să realizez o treabă bună.

Voi trebuie să vorbiţi cu Pirelli despre test. Ni s-a cerut să facem treaba şi am făcut ceva treabă. A fost bine", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (10)

  • eu_ferrari
    ... tare mult orez umflat are Vettel ...
    ba se plange ca RBR nu merge din cauza pneurilor, ba cei de la MB sunt prea lenti pt el ...
    la sf sezonului cand titlul va fi la Ferrari sau la Lotus oare ce o sa zica ...
    nu m-au lasat sa castig ... ei ei ei
    35 16
  • Hamiltonule mai bine ai face scandal la strategia echipei care te-a scos pe locul 4 dupa schimbul de pneuri. N-ai tu treaba cu ce fac altii si mai ales cu ce spun ei. Decat sa faci o cursa lenta pt cateva puncte mai bine alearga in stilul tau si intra de 10 ori la boxe ca oricum anul asta este compromis, cat va exista pirelli nu vor fi decat curse de melci.
    19 18
  • @ eu_ferari ... tu ti-ai gasit sa vorbesti ??? pe alonso nu l-a depasit numai cei de la Torro Rosso si williams ... in rest a fost "frumoasa din padurea adormita" ... sau mai bine adormitul de pe circuit ...
    17 23
  • eu_ferrari
    @Sepu
    nu vad care e problema ta ... Alonso nu a fost pomenit in discutie ...
    Ferrari a avut o cursa proasta cu Alonso cu tot ... asta e ...

    era vb de schimbul de replici intre Hamilton is Vettel ...
    Du-te bea un redbull si revino-ti :))))))
    24 7
  • Rosberg fan
    @sepu-omu' cu acadeaua, trebuia sa spui si tu ceva intelept, nu era mai bine ca favoritul tau sa fi tacut din gurita? Ce treaba are el cu strategia Mercedes. Despre asta trebuie sa vorbeasca cei din echipa lui Rosberg si Hamilton. Lewis in mod corerct a sugerat ca fiecare ar trebui sa se preocupe de propria ograda. Ia sa-l fi vazut eu pe Vitel in ultmii 3 ani intr-un Mercedes!
    17 8
  • vettel este frustrat ,deoarece nu - mi amintesc sa fi castigat vreodata la monte carlo............ dar daca el nu a putut sa depaseasca autobuzele ,atunci e nasol......
    11 6
  • @Iulian

    Nu-ti fa griji, a castigat in 2011.
    10 0
  • sorin blaj , ai dreptate
    3 4
  • Fitze a la Vetel
    Declaratia hazardata a lui Vettel. Nu e cazul sa fii ironic cand ai sansa sa pilotezi ani la rand cea mai performanta masina. Aronganta lui este nejustificata si devine penibil in conditiile unei curse in care Mercedes au controlat tot. Calificari si ritm de cursa. A facut cel mai rapid tur in cursa? Cui ii foloseste? Rosberg putea s-o faca si mai bine daca voia.
    12 3
  • Mercedes si-a facut cursa cu strategia care a iesit castigatoare pentru ei, mai putin situatia lui Hamilton. Daca Vettel era mai rapid decat sagetile argintii in calificari, problema se punea altfel. Asa ca, inca sunt sageti argintii, chiar daca numai pentru calificari.

    Dar sa ironizezi un simbol care are istorie in spate cati nu ani ai tu, nu este elegant si matur.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru