Hamilton: "Red Bull, greu de învins în cursa de duminică"

de Daniel Popescu
Sambata, 13.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a admis că obiectivul de a câştiga cursa din Coreea de Sud va fi dificil de îndeplinit din cauza superiorităţii celor de la Red Bull Racing.

Va fi foarte dificil să ajungem în faţa Red Bull, dar ne-am pus în cea mai bună poziţie pe care o puteam obţine.

Lewis Hamilton
Pilot McLaren
Lewis Hamilton are nevoie de o victorie în Coreea de Sud pentru a reveni în lupta pentru titlul mondial prin reducerea diferenţei de 42 de puncte care îl separă de Fernando Alonso.

Pilotul echipei McLaren s-a poziţionat pe a treia poziţie a grilei de start, în spatele lui Mark Webber şi Sebastian Vettel, însă consideră că va fi greu să-i învingă pe cei doi piloţi ai echipei Red Bull.

"Va fi foarte dificil să ajungem în faţa lor, dar ne-am pus în cea mai bună poziţie pe care o puteam obţine. Acest weekend a fost foarte dificil, este evident că aceşti băieţi (n.r- Red Bull) au făcut un mare pas înainte în ultimele două curse (n.r - Vettel a câştigat în Singapore şi Japonia). Nu suntem prea departe, iar ritmul de cursă al lui Button a fost chiar bun în antrenamente. Sunt mulţumit că am avut un tur "curat" şi că m-am putut poziţiona cât mai sus posibil", a declarat el la conferinţa de presă.

M-am gândit că am timp să remediez, dar a apărut steagul galben şi asta a fost.

Jenson Button
Pilot McLaren
Coechipierul său Jenson Button a produs supriza neplăcută a celei de-a două părţi a calificărilor, urmând să plece doar de pe locul 11.
Britanicul afirmă că ultimul său tur rapid de circuit a fost ruinat de apariţia steagurilor galbene după ce Daniel Ricciardo a fost nevoit să tragă monopostul pe dreapta în urma unei defecţiuni tehnice.

"Motivul pentru care nu am fost rapid în primul tur din Q2 a fost că am blocat pneul stânga-faţă şi asta m-a costat destul de mult timp. Nu eram prea îngrijorat, pentru că m-am gândit că am timp să remediez,  dar a apărut steagul galben şi asta a fost. Ritmul meu de cursă a fost foarte bun în antrenamentele de vineri, aşa că sunt dezamăgit să fiu în spate, dar vom vedea ce se va întâmpla", a precizat el.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru