Hamilton: "Ritmul de cursă va fi important şi la Monaco"

de Daniel Popescu
Vineri, 17.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton avertizează Mercedes să se concentreze pe ritmul de cursă inclusiv la Monaco, chiar dacă un pole position ar asigura în bună măsură victoria.

Esential 3 pole position-uri a obtinut Mercedes in primele trei etape ale sezonului
Mercedes va aborda Marele Premiu al statului Monaco din postura unei echipe care a ocupat prima poziţie a grilei de start în ultimele trei curse, fiind considerată mare favorită la pole position şi în Principat datorită unui monopost rapid pe un singur tur de circuit.

Rivalii se tem că echipa germană poate obţine aici prima victorie din acest sezon, întrucât depăşirile sunt aproape imposibile la Monaco, însă Lewis Hamilton îşi avertizează propria echipă să-şi concentreze atenţia pe ritmul de cursă şi pe rezolvarea problemelor cu pneurile.

Trebuie să ne menţinem concentrarea şi pentru duminică şi să muncim pentru a îmbunătăţi ritmul de cursă.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
"Mai mult decât pe multe alte circuite, calificările şi obţinerea celei mai bune poziţii sunt cruciale la Monaco, dar trebuie să ne menţinem concentrarea şi pentru duminică şi să muncim pentru a îmbunătăţi ritmul de cursă.
Toată lumea munceşte din greu şi ştiu că putem ajunge acolo, trebuie doar să rămânem motivaţi"
, a declarat britanicul.

În schimb, coechipierul său Nico Rosberg, care a obţinut deja două pole position-uri în acest debut de sezon, admite că se va concentra în special pe obţinerea unui rezultat cât mai bun în calificări.

"În acest moment avem un monopost bun pentru calificări care ne ajută la Monaco. Aici este cea mai importantă sesiune de calificări a anului, pentru că poziţia pe circuit este foarte importantă. Asta ne-ar putea ajuta, dar există multe necunoscute, cum ar fi pneurile, aşa că trebuie să aşteptăm", a precizat germanul.

Via SkySports, ESPNF1

Comentarii (8)

  • da, Mercedes sunt rapizi in pole, dar in regim de cursa, sunt praf.. numai ca la Monaco e f greu sa depasesti..
    Ferrari ar trebui sa vina cat mai in fata pe grila de start..
    5 6
  • da, Mercedes sunt rapizi in pole, dar in regim de cursa, sunt praf.. numai ca la Monaco e f greu sa depasesti..
    Ferrari ar trebui sa vina cat mai in fata pe grila de start..
    0 8
  • Hamilton e favorit la pole in Monaco. In cursa ramane de vazut, ce strategie vor avea si mai ales ritmul de cursa daca le va permite sa fructifice avantajul pole-ului.
    0 0
  • logica BIONICA!
    1 3
  • @ion, foarte inspirat comentariul tau, foarte inspirat comentariul tau@ion
    4 2
  • @ pantera
    din cauza codului l-am postat de doua ori.. scz de rigoare.
    pantera parca era o trupa...
    2 1
  • @ion, nicio problema, se poate intampla oricui adica si mie hehehe, in legatura nickname-ul, da, pantera a fost o trupa, dar ce trupa
    3 0
  • ion din dallas
    palaria mi-este mare, nu pot sta nici in picioare / gandirea mi-e tare moale, am valoare la postare / inginer de cursa sunt, ascultati la ce va spun / mercedes e cea mai slaba, cand mintea mea pilot ma viseaza.
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru