Hamilton, sfatuit sa plece la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.02.2009
Max Mosley crede ca Lewis Hamilton ar trebui sa accepte provocarea de a pilota pentru Scuderia Ferrari in viitorul apropiat.

La scurt timp dupa ce a devenit cel mai tanar campion mondial din istoria F1, Lewis Hamilton a afirmat ca doreste sa piloteze intreaga cariera la McLaren Mercedes.

Decizia sa este insa criticata de Max Mosley, presedintele FIA, care crede ca britanicul ar trebui sa piloteze si pentru Scuderia Ferrari.

"Daca as fi fost Hamilton as fi fericit sa fiu la McLaren si as fi fericit sa plec la Ferrari in viitor", a declarat Mosley la Londra.

De altfel, presedintele FIA nu a ezitat sa-si marturiseasca simpatia pentru Calutul Cabrat. "Daca as fi fost un pilot de curse as fi vrut sa pilotez pentru Ferrari cel putin un sezon", a explicat britanicul.

Comentarii (11)

  • mai bine lasa
    mai bine sa ramana la mclaren, la ferrari sa vina alonso si vettel care sunt pilotii cu mai mult talent si mult mai mult bun simt.
    0 0
  • Ham/Ham..la Ferrari:))
    Da oricine se viseaza ..la Ferrari ...da nu vad un duet Alonso'/Hamilton.La Ferrari nu sar preta ..scandaluri ..sa aiba pressa italiana de lucru:))Paparatziii!!!???
    0 0
  • mda...
    acesta este vistul tuturor pilotilor...sa concureze pt scuderie...totusi cred k cei de la ferrari nu ar fii deacord sa ii aiba pe alonso si pe hamilton in linia de piloti....vettel sper sa ajunga la ferrari...merita...a facut cu un torro roso ce nu faceau altii cu ferrari sau mclaren
    0 0
  • Ma faceti sa rad cu visul oricarui pilot
    HAMILTON nu e "oricare" pilot! El este arma antiferari!
    1 0
  • Hamilton
    nu va ajunge in veci la ferrari .
    0 0
  • b76
    :o))) Alonso - cu "mai mult" talent si bun simtz?!?! :o)))))))) Stai linistit(a), n-are nevoie Hamilton de caroserie rosie! si - culmea! - nici nu "se viseaza" la Ferrari! As putea pune acum pariu cu oricine ca Lewis n-o sa ajunga vreodata la scuderie! Si f bine face! Imi place replica asta: "visul tuturor pilotilor"... :o))) Siiiiiiiiigur, asa e! :o)))
    0 0
  • ctlnmihai
    Max Mosley
    Presedintele Fia n-ar trebui sa aiba simpatii vis-a vis de o anume echipa
    0 0
  • ctlnmihai
    b76
    Nici Schumi n-a stralucit la capitolul bun simt si totusi a alergat pentru Ferrari
    0 0
  • Asa e ma cu tiganii!!!
    E si normal sa spuna toata lumea asa abia acum isi dau seama tiganii de la Ferrari de ce este Lewis in stare dar stati linistiti nu va ajunge nicaieri!!!si chiar daca va ajunge va face exact ce a facut alonso la mclaren in 2007 adica nimic !!!!
    0 0
  • @Join
    Join, ce-ai vrut sa zici cu comentariul de mai sus? Nu stiu cum ceilalti, eu n-am inteles nimic din el si pare fara nici o logica, desigur in afara de aluziile rasiale
    0 0
  • @Cyrus
    asa posteaza el de obicei..sa nu-i dam seama
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru