Hamilton şi Button vor să câştige ultima cursă a sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.11.2011
Lewis Hamilton şi Jenson Button şi-au exprimat speranţele de a încheia sezonul 2011 printr-o victorie obţinută pe circuitul de la Interlagos.

McLaren Mercedes este determinată să finalizeze cu succes sezonul 2011, chiar dacă Red Bull Racing şi Sebastian Vettel şi-au adjudecat cele două titluri mondiale puse în joc.

După victoria obţinută pe circuitul de la Abu Dhabi, Lewis Hamilton speră să repete isprava şi în Marele Premiu al Braziliei şi spune că este determinat să treacă primul linia de sosire.

"A fost un sentiment grozav să câştig în Abu Dhabi săptămâna trecută şi m-a făcut să fiu şi mai determinat să termin sezonul 2011 cu o victorie. Ar fi grozav să intrăm în iarna cu o alta victorie, aşa că acesta va fi obiectivul meu în weekendul viitor. Pentru că ambele titluri au fost deja decise, vreau să mă bucur. Cred că avem monopostul necesar pentru a face încă o dată diferenţa şi sper să începem de unde am rămas în Abu Dhabi", a precizat britanicul.

Principalul adversar al lui Hamilton va fi Sebastian Vettel, care a dominat autoritar acest sezon, însă britanicul este ameninţat şi de coechipierul său de la McLaren, Jenson Button, care mizează de asemenea pe o victorie.

"Cred că am demonstrat la Abu Dhabi ca McLaren vrea în continuare să câştige curse, chiar dacă ambele titluri au fost deja decise.

Cu siguranţă sunt determinat să obţin a patra victorie din acest sezon, chiar dacă asta înseamnă să lupt până în ultimul tur al ultimei curse", a precizat el.

Via | McLaren

Comentarii (7)

  • simona
    Hamilton va castiga numai daca:
    1. Vettel va abandona din nou,
    2. Button va fi tras inapoi de echipa, n-ar fi prima data!
    3. Nu va face un accident ceea ce e sub semnul intrebarii,
    4. Daca va concura singur, dar si atunci are cele mai mari sanse sa iasa pe locul doi :)))
    16 24
  • cupra_r
    simon!
    datedreaqului de barbat cu fusta ,mars pe centura poponar de kkt
    11 5
  • MormantF1
    Esti desteapta si haioasa daca esti fata pe bune
    Sa nu te mai iei di Bisuc
    6 15
  • simona a avut experiente neplacute cu negri e de inteles de ce nu il suporta pe Hamilton
    18 10
  • Dracula
    Davidenko
    Tu n-ai avut nici un fel de experiente. Stai in cosciug. Iesi naibi de acolo!
    10 15
  • scuderia
    :))
    data trecuta hamham a castigat doar datorita penei lui vettel. fiti siguri ca acest lucru nu se va mai repeta si vettel o sa se impuna din nou
    4 4
  • Jenelle
    HDUgdKijbYCzcxzJmmR
    What I find so interesting is you could never find this anwyhree else.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru