Hamilton şi Schumacher poartă la Interlagos căşti cu mesaje speciale

de Daniel Popescu
Sambata, 24.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi Michael Schumacher şi-au inscripţionat câteva mesaje de rămas bun pe căştile cu care concurează în Marele Premiu al Braziliei.

Numeroşi piloţi au optat pentru un design special al căştilor în perspectiva Marelui Premiu al Braziliei, care va marca finalul sezonului 2012.

Printre aceştia se numără şi Lewis Hamilton şi Michael Schumacher, care au ales chiar să inscripţioneze mesaje de natură sentimentală.

Aflat la ultima cursă pentru McLaren înainte de plecarea la Mercedes pentru cel puţin trei ani, Hamilton a inscripţionat pe cască "Mulţumesc, McLaren". Britanicul a concurat pentru McLaren timp de şase sezoane consecutive şi a cucerit titlul mondial în sezonul 2008 chiar pe circuitul de la Interlagos.

Urmareste Automarket
La rândul său, Schumacher a ales să inscripţioneze un mesaj prin care să mulţumească fanilor care l-au sprijinit pe parcursul celei de-a două cariere în Formula 1, care se va încheia duminică după trei ani în care septuplul campion mondial a obţinut un singur podium pentru Mercedes.

Mesajul ales de german este "În viaţă este vorba despre pasiune, vă mulţumesc că aţi împărtăşit-o pe a mea".

Via McLaren, Mercedes

Comentarii (3)

  • fangio
    Unde-i mesajul lui smc: In Ecclestone/Todt we trust!...?
    7 15
  • @fangio
    dupa retragerea lui sch te sinucizi? n-o sa mai ai pe ce sa-ti versi frustrarile
    14 7
  • fangio
    Daca esti atent bine daca nu...nu te pot ajuta...
    I-am urat drum bun (pe drumul lui Lance Armstrong)!
    In cazul asta 99% din lumea f1 va fi fericita. Fanii lui vor sclapa de sclavia imposturii iar ceilalti de cel mai mare trisor!
    Simply clever!
    6 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru