Hamilton stia despre plecarea lui Dennis

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.01.2009
Ron Dennis a dezvaluit ca Lewis Hamilton stia inca din luna decembrie despre planurile sale de a renunta la functia de sef al echipei McLaren.

Dennis a anuntat vineri, odata cu lansarea noului monopost MP4-24, ca va parasi functia de sef al echipei incepand din 1 martie.

Presa de specialitate a speculat in acel moment ca Lewis Hamilton a fost luat prin surprindere de acest anunt, intrucat nu stia despre planurile lui Dennis.

Totusi, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Autosport, Dennis a dezvaluit ca Hamilton stia despre planurile sale inca din luna decembrie. "Dupa programul BBC care a fost filmat la Liverpool in dupa-amiaza zilei de 14 decembrie, am zburat cu Hamilton la Washington pentru a vizita ExxonMobil, unul dintre principalii parteneri ai McLaren. Pe parcursul zborului am vorbit deschis, asa cum facem intotdeauna, si i-am explicat planurile mele in detaliu. Asa ca stia de planurile mele si ale lui Martin Whitmarsh (n.r - vactualul CEO si viitorul sef al echipei McLaren)", a declarat Dennis.

"Singurul lucru pe care probabil ca Lewis nu il cunostrea pe deplin a fost momentul exact al anuntului, pentru ca atunci cand am vorbit in avion nu i-am spus ca voi face anuntul la lansarea monopostului MP4-24".

In cadrul interviului, Ron Dennis a afirmat din nou ca va continua sa fie alaturi de McLaren Mercedes, chiar daca nu va participa la toate cursele de Formula 1 din acest sezon.

Incepand din 1 martie, Dennis va deveni presedintele executiv al McLaren Group, rolul sau in cadrul echipei de F1 urmand sa fie mult diminuat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru