Hamilton vrea ca Williams să-i pună probleme în cursă

de Daniel Popescu
Sambata, 06.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton speră ca Nico Rosberg să termine pe locul doi în spatele său în cursa de la Monza şi susţine că o replică puternică din partea rivalilor de la Williams ar fi binevenită.

Esential 29 de puncte este diferenta dintre Nico Rosberg si Lewis Hamilton in clasamentul general
Lewis Hamilton a întrerupt o serie mai puţin fastă în calificări şi a obţinut sâmbătă primul pole position după cel realizat anterior la Barcelona în luna mai.

Pilotul Mercedes are nevoie de o victorie pentru a reduce decalajul de 29 de puncte care îl separă de coechipierul său Nico Rosberg în clasamentul general, însă preferă să rămână diplomat înaintea cursei de duminică. Astfel, el susţine că un loc doi din partea lui Rosberg ar fi benefic la nivelul echipei, chiar dacă ar câştiga doar şapte puncte în faţa acestuia.

"Suntem liberi să concurăm, aceasta a fost decizia, aşa că totul continuă ca de obicei. Sper ca ziua de duminică să fie bună. Ar fi foarte bine pentru echipă să obţinem un 1-2. Sper să avem ceva concurenţă şi din partea celor de la Williams, cred că asta ar fi grozav pentru fani", a declarat el.

Între timp, Rosberg nu este îngrijorat cu privire la un nou duel roată la roată cu Hamilton, în ciuda ultimatumului dat de echipă după incidentul de la Spa-Francorchamps.

"Orice se poate întâmpla în cursă, aşa că trebuie să avem o strategie bună.

Situaţia nu s-a schimbat de la începutul sezonului. Mesajul echipei a fost clar, dar nu există nicio schimbare reală în acest moment, aşa că este la fel ca întotdeauna. Nu mă gândesc încă la finalul sezonului, încerc să obţin cel mai bun rezultat", a precizat germanul.

Comentarii (5)

  • HA, HA, HA...astia or gandi ce spun?
    11 1
  • Stai chill Ham, ca o sa-ti puna probleme Rosberg in primul viraj, sa vezi acolo caramboluri.
    Rici fi cu ochii in patru man !!
    15 5
  • Asta e masochist. Nu vreau sa-mi imaginez ce face cu Nicole. Pacat de ea...
    A dorit sa aiba dueluri cu Rosberg si n-a iesit deloc bine.
    A dorit sa traga tare ca sa recupereze puncte si n-a iesit bine.
    Acum vrea duel cu Williams si s-ar putea sa nu iasa bine. O fi uitat ca la Williams e Massa? Hai, Felipe, ia-ti revansa!
    13 13
  • trebuie citit printre randuri... Ham vrea ca Williams sa fie competitiva ca sa nu fie asa sigur Rosberg ca termina cel mult pe 2...
    2 0
  • mobius
    Oricum, dovedeste inca o data cat de infatuat si de imatur este. Toata lumea stie ca in cursa lucrurile decurg cu totul altfel. Are cea mai buna masina, ma refer la masina Mercedes nu la monopostul sau, dar asa cum s-a mai intamplat chiar si o astfel de masina se poate defecta. I-ar parea bine daca pilotii Williams iar pune probleme, coechipierul sau de pe doi aproape nu exista (s-ar bucura totusi daca ar ocupa locul doi, cata indulgenta), nu mai vorbim de ceilalti ( Ricciardo a dovedit ca totusi conteaza si ei). Ce fel de om trebuie sa fi si ce gandire trebuie sa ai pentru a afisa un asemenea dispret si a debita asemenea lucruri. Pentru cei care il considera pe Rosberg favoritul echipei cred ca este un pic mai greu (nu spun ca nu vor gasi explicatii) sa explice acum, cum de, de aceasta data defectiunile lui Hamilton s-au transferat la coechipierul sau. Numai bine pentru toata lumea si sa avem parte maine de o cursa frumoasa fara incidente majore.
    6 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru