Hamilton vrea să completeze cvartetul de victorii pe circuitele istorice

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.09.2010
Lewis Hamilton îşi propune să adauge o victorie la Monza celor obţinute pe circuitele istorice de la Spa-Francorchamps, Silverstone şi Monte Carlo.

Lewis Hamilton consideră că, dintre Marele Premii care alcătuiesc calendarul completitional, cele desfăşurate pe circuitele de la Spa-Francorchamps, Monza, Silverstone şi Monte Carlo sunt cele mai importante prin prisma caracterului tradiţional.

Dintre aceste patru curse, pilotul echipei McLaren a câştigat deja trei pe parcursul carierei sale şi îşi propune să le completeze cu o victorie pe circuitul de la Monza în cursa de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Întotdeauna m-am uitat la aceste patru circuite din calendar ca fiind un pic mai speciale decât celelalte. Cu doi ani în urmă, îmi amintesc că David Coulthard spunea că era mândru că a câştigat aceste patru Mari Premii pentru McLaren pentru că îl conectau într-un fel cu istoria sportului, iar eu ştiu exact la ce se referea. Motivul este unicitatea acestor circuite, ele sunt foarte speciale. Pot simţi istoria la aceste circuite mai mult decât în oricare altă parte. Aşa că merg la Monza în căutarea unei noi victorii şi pentru a forţa în campionat.

Monopostul nostru ar trebui să fie puternic acolo, dar niciodată nu poţi să fii sigur de nimic", a declarat britanicul pentru site-ul său oficial.

Hamilton a câştigat cursele de la Monte Carlo şi Silverstone în sezonul 2008 şi pe cea de la Spa-Francorchamps în 2010.

Via | Lewis Hamilton

Comentarii (1)

  • rayn380
    BAFTA
    Lewis la MONZA!!!
    16 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru