Haug: "Mercedes nu poate influenţa viitorul lui di Resta"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 30.11.2010
Norbert Haug susţine că Mercedes nu are nicio putere de decizie asupra liniei de piloţi pe care o va utiliza Force India în sezonul următor.

Linia de piloţi a echipei Force India rămâne în continuare învăluită în mister, chiar dacă Adrian Sutil îşi va prelungi contractul în luna decembrie, iar Vitantonio Liuzzi are deja o înţelegere valabilă pentru 2011.

Presa internaţională speculează că Force India încearcă să renunţe la serviciile italianului, unul dintre potenţialii săi înlocuitori fiind Paul di Resta. Scoţianul face parte din programul de dezvoltare al piloţilor al constructorului Mercedes, furnizorul de motoare al celor de la Force India, iar prestigiul său a crescut exponenţial după titlul cucerit duminică în DTM.

Totuşi, Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, afirmă că germanii nu pot influenţa Force India în privinţa liniei de piloţi, în ciuda parteneriatului tehnic existent.

"Fără niciun dubiu, di Resta este un pilot remarcabil, dar nu este în mâinile noastre. Bineînţeles că avem discuţii cu Force India, avem o relaţie bună, dar până la urmă nu este decizia noastră.

Nu putem influenţa. Dar ar fi frumos pentru di Resta, pentru programul de dezvoltare pentru juniori şi pentru DTM să aducem un alt pilot şi speram să aibă o şansă bună", a declarat germanul.

Se anticipează ca Force India va stabili linia de piloţi pentru anul viitor până la sfârşitul acestui an.

Via | ITV

Comentarii (2)

  • toreador023
    Force India vs Liuzzi
    Nustiu cine il tine pe italian acolo, e o chestiune de timp pina acesta va face locul altuia...poate anu asta...2 sezoane a stat l a aceasta echipa..si a scos rezultate mediocre, net inferior lui Sutil, mda, sincer nu m-am astepat ca o sa fie asa slab. di Resta chiar are o sansa buna sa intre in circuit anu asta.
    4 0
  • Italianul nu a aratat nimic asa ca o sa zboare cel mai probabil. Di resta insa nu e favorit clar...mai e si Hulkenberg pe fir.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru