Heidfeld ar putea fi pilot de rezerva la Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 05.01.2010
Nick Heidfeld a primit o oferta pentru a deveni pilotul de rezerva al echipei Mercedes GP, dupa ce Sauber a sugerat ca nu mai este interesat de serviciile sale.

Marele Premiu din Abu Dhabi din 2009 ar putea reprezenta ultima prezenta oficiala a lui Nick Heidfeld in Formula 1, dupa ce alternativele germanului pentru sezonul urmator s-au retrans.

Dupa ce a ratat ocazia de a semna cu Mercedes GP in contextul revenirii lui Michael Schumacher, Heidfeld parea favorit sa piloteze pentru Sauber F1 Team, dupa ce Peter sauber a cumparat echipa de la constructorul BMW. Cu toate acestea, Sauber a sugerat in aceasta saptamana ca Heidfeld nu va concura pentru echipa anul viitor.

"Al doilea pilot al echipei va fi unul experimentat care va aduce noi idei si noi cunostinte in aceasta companie. Insa nu suntem nici pe departe pregatiti sa anuntam numele sau. Veti fi surprinsi despre cine este vorba, dar este un mix important pentru echipa. Directia a fost clara de la inceput, pentru ca erau sase piloti experimentati pe piata", a declarat Sauber pentru publicatia elvetiana NZZ.

Presa internationala speculeaza ca noul coechipier al lui Kamui Kobayashi la Sauber va fi spaniolul Pedro de la Rosa, in prezent pilot de teste la McLaren.

Intre timp, singura alternativa viabila pentru Heidfeld este Renault, unde ar putea face pereche cu fostul sau coechipier de la BMW-Sauber, Robert Kubica.

Chiar daca sperantele sale sunt destul de mici in acest moment, Heidfeld ar putea avea ocazia sa ramana in paddock-ul F1 si anul viitor, intrucat a primit o oferta de a deveni pilotul de rezerva al echipei Mercedes GP. Informatia, care nu a fost confirmata oficial, a fost dezvaluita de publicatia germana Bild, aceeasi care a anuntat in premiera revenirea lui Schumacher in Formula 1.

Via | GPUpdate | Bild

Comentarii (1)

  • Nice..
    Ce bine daca s-ar duce la renault,va fi fraier daca va ramane la mercedes gp ca pilot de teste.... O zi buna
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru