Heidfeld confirmă negocierile cu Renault

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 12.11.2010
Nick Heidfeld a confirmat că negociază un contract cu Renault, după ce Eric Boullier a dezvăluit în premieră această informaţie.

Marele Premiu din Abu Dhabi poate reprezenta ultima prezentă în Formula 1 pentru Nick Heidfeld, care l-a înlocuit pe Pedro de la Rosa pentru ultimele 5 curse ale sezonului, întrucât nu a reuşit încă să-şi găsească o nouă echipă.

Germanul se afla în discuţii cu mai multe echipe şi a confirmat că una dintre opţiunile sale este Renault, după ce Eric Boullier, şeful echipei franceze, dezvăluise mai devreme acest lucru.

"Pentru anul viitor există multe locuri care deja au dispărut. Sunt încă în discuţii cu mai multe echipe, inclusiv Renault, aşa cum Eric Boullier a confirmat, iar aceasta ar fi cea mai bună oportunitate. Cred că este corect să spun că ei nu caută numai talent. Mai sunt şi alte echipe, dar spun Renault pentru ca Boullier a spus aşa", a declarat germanul în paddock-ul circuitului Yas Marina.

Heidfeld va semna cu Renault numai dacă francezii vor renunţa la serviciile lui Vitaly Petrov, care are de partea sa avantajul de a aduce multe milioane de euro la echipă prin intermediul sponsorilor.

Pe de altă parte, dacă va semna cu Renault, Heidfeld va redeveni coechipierul lui Robert Kubica, cei doi fiind colegi anterior la BMW-Sauber.

CHANDHOK NEGOCIAZĂ CU FORCE INDIA

O altă serie de negocieri se poartă la Force India, una dintre ţintele lui Vijay Mallya fiind Karun Chandhok, care a concurat în prima parte a sezonului pentru Hispania Racing. Pilotul indian a confirmat recent că discută cu Mallya despre o astfel de posibilitate.

"Vorbesc cu patru echipe pentru anul viitor, iar Force India este una dintre ele. Sunt în legătură cu Mallya, dar discut şi cu echipa mea, Hispania. Sper să ajung la o înţelegere până la sfârşitul lunii decembrie", a precizat el.

Via | Autosport | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru