Heidfeld, convins că poate câştiga puncte de pe locul 24

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 22.05.2011
Nick Heidfeld este sigur că poate termina cursa de la Barcelona în puncte, chiar dacă va pleca de pe ultima poziţie a grilei de start.

Nick Heidfeld va pleca de pe poziţia 24 a grilei de start din cauza faptului că nu a putut participa în calificări în urma unui incendiu izbucnit la monopostul R31 în ultima sesiune de antrenamente libere.

Cu toate acestea, pilotul german priveşte cu încredere spre cursa de duminică şi speră să repete performanţele obţinute de Mark Webber în China şi Kamui Kobayashi în Turcia. Pilotul Red Bull a terminat pe locul 3 după ce a plecat de pe locul 18, în timp ce japonezul a adus un punct pentru Sauber după ce a plecat de pe locul 24.

"Aştept cu nerăbdare cursa pentru ca voi avea multe depăşiri de făcut. Aşa cum am văzut în acest sezon, dacă ai pneuri noi poţi avansa, iar eu am şase seturi, dintre care trei seturi hard care nu sunt atât de rapide, dar obiectivul meu este cu siguranţă să intru în puncte. Cred că pneurile noi mă vor ajuta suficient pentru a termina în puncte, chiar dacă plec ultimul. Vom vedea cât de departe pot merge. Pentru timpi mai buni este cu siguranţă mai bine, dar am multe monopostuei de depăşit.

Dacă le voi depăşi, voi avea un rezultat bun", a declarat germanul.

Via | Renault

Comentarii (2)

  • HEIDFELD
    Bravo lui!! locul 8 Felicitaii Hamilton ,nu poate nici cu DRS defect Vettel sal invinga :(.Fuck Vettel & Redbull& FIA
    1 8
  • janick
    "Dacă le voi depăşi, voi avea un rezultat bun"
    Ma bucur nespus pt Heidfeld, pt (L....)-Renault! Da, e o performanta!! Pacat, Petrov n-a confirmat! Deopotriva ma bucur pt spectacolul de buna clasa al celorlati: frumos sezon! La strategii, pentru o buna parte, mai e de lucrat.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru