Heidfeld, entuziasmat de primul podium pentru Renault

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.04.2011
Nick Heidfeld a fost entuziasmat să termine pe podium la Sepang şi să facă uitată cursa dezastruoasă din Australia.

Nick Heidfeld a terminat pe ultima treaptă a podiumului în Marele Premiu al Malaeziei, în primul rând datorită unui start de excepţie în care a urcat de pe locul şase pe locul doi.

Germanul este încântat să fie prezent pe podium pentru prima oară după doi ani şi, mai ales, să demonstreze că parcursul modest din Australia a fost doar un accident.

"Startul a fost fanstastic şi distractiv. În Australia am câştigat multe poziţii la start, dar aici nu mă aşteptam la acelaşi lucru, pentru că am plecat de pe şase. Am simţit că mă luptam cu Sebastian Vettel, care mă privea în oglinzi. După asta am făcut tot ce am putut, dar Vettel era foarte rapid."

"În primul stint au apărut câţiva stropi de ploaie şi le-am spus celor de la boxe ca pneurile mele s-au deteriorat. Mi-au spus să rămân pe circuit, pentru că nu vroiam să facem încă un pitstop. Am fost în formă bună în special cu pneurile hard, iar apoi a trebuit să mă apăr de Mark Webber care m-a atacat, dar apoi pneurile sale s-au deteriorat.

Primul meu podium pentru Lotus este un mare pas înainte", a declarat el la conferinţa de presă.

Heidfeld a obţinut primul podium după o pauză de doi ani, precedentul fiind realizat tot pe circuitul de la Sepang.

Via | FIA

Taguri: Heidfeld, Renault

Comentarii (7)

  • Renaul
    Bravo, Renault. Renault au venit cu idei si inovatii care nu s-au comentat pe acest blog
    10 1
  • renault
    Pentru renault pozitia e meritata. Petrov si Nick sunt dovada ca aceasta echipa munceste foarte mult. Insa ma gandeam dupa aceste 2 curse ce ar fi fost daca Kubica era la locul lui in echipa. Cred ca era constant pe podium.
    11 0
  • Lotus
    Acum Renault exista in F1 ca furnizor de motoare, echipa lui Heidfeld se numeste: LOTUS Renault.
    1 3
  • Ambiguitate de brand, brambureala pentru fanii extremisti
    LOTUS Renaul este Renault.
    3 2
  • NeoGalaxy
    Startul celor 2 masini Lotus Renault a fost fenomenal, iar in cursa s-au descurcat foarte bine. Frumoasa si depasirea lui Petrov de catre Massa :P
    4 5
  • Renault
    Totusi dupa locul 2 la strat aveam pretentia cel putin ca Renault prin Heifeld sa ramana acolo. Totul sa pierdut la primul schimb de pneuri cand a iesi dupa Hamilton si Button , practic dupa ce Button a iesit in fata lui Hamilton, Heifeld era pr 4 l-a depasit pe Hamilton dupa care Hamilton a intrat repede la boxe. Cred ca Renault putea sa termine pe 2 prin Heifeld daca mecanici Renault se miscau mai bine si daca aveau alta strategie. Oricum e bine pt inceput daca vor lucra la aceste chestii cu siguranta vor reusi. Si trebuie sa ambii piloti sa puncteze pt au 2 podiumuri dar totusi sunt in spatele Ferarri care nu are nici unul. Jos palaria Renault asteptam in continuare surprize de la ei
    4 0
  • TryKert
    Asha este
    Shi anul trecut shi anul asta au venit cu inovatzii interesante
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru