Heidfeld evocă potenţialul de dezvoltare al monopostului Renault

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.06.2011
Nick Heidfeld susţine că Renault pregăteşte update-uri semnificative pentru monopostul R31 după Marele Premiu al Canadei.

După rezultatele mai puţin convingătoare din ultimele curse, Renault îşi concentrează atenţia spre Marele Premiu al Canadei de la finalul săptămânii viitoare.

Configuraţia circuitului de la Montreal se potriveşte caracteristicilor monopostului R31, în special datorită sistemului de evacuare inovator care permite eliminarea gazelor de eşapament prin eleronul spate chiar şi atunci când pilotul nu apasă acceleraţia. Nick Heidfeld susţine însă că nu aceasta este ocazia perfectă pentru Renault de a obţine un nou rezultat bun, întrucât inginerii pregătesc noi dezvoltări pe parcursul sezonului.

"Nu, nu cred (n.r - că Marele Premiu al Canadei este cea mai bună şansă pentru noi). Dacă sistemul de evacuare vă fi interzis, va fi interzis pentru toată lumea, asta este cel mai important pentru noi. Dar nu ştiu de ce ar trebui interzis, pentru că mulţi oameni din echipă cu care au vorbit mi-au spus că este perfect legal. Tocmai de aceea toată lumea îl are.

Iar în al doilea rând, dacă mă uit la planurile noastre de dezvoltare şi la ceea ce va veni săptămâna viitoare şi în lunile următoare, există mult potenţial pentru a merge mai departe, aşa că nu văd această cursă ca pe cea mai bună şansă a sezonului", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • ???
    de unde pana unde sa se potriveasca montreal pt renault ?? sistemul ala de evacuare creeaza apasare , or in canada e circuitul unde se cere f putina apasare, de aia sunt rapizi mclaren mereu acolo ...wtf ??
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru