Heidfeld: "Kubica, podiumul din Malaezia este şi al tău!"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.04.2011
Nick Heidfeld i-a transmis lui Robert Kubica că podiumul obţinut în Marele Premiu al Malaeziei este şi al său, datorită contribuţiei la revenirea echipei Renulat în prim-planul Formulei 1.

Nick Heidfeld a revenit în Formula 1 în acest sezon în urma accidentului suferit de Robert Kubica într-un raliul desfăşurat în Italia cu puţin timp înainte de startul noului sezon.

Germanul a avut o cursă dezamăgitoare în Australia, însă a terminat pe podium în Marele Premiu al Malaeziei şi a simţit nevoia să-i transmită un mesaj călduros fostului său coechipier de la BMW-Sauber.

"Dragă Robert, ai văzut? Am printat logo-ul tău pe partea frontală a căştii mele şi steagul Poloniei pe o parte. Am vrut să vezi asta şi să-ţi arate că mă gândesc la tine. Am vrut să arăt fanilor tăi că încă faci parte din Formula 1 şi din această echipă. Acest loc 3 este şi al tău! În timpul cursei m-am gândit des la tine, iar când am trecut linia de sosire fericirea mi-a inundat capul. Ştiu la ce te gândeşti acum: 'Renault a construit o maşină atât de frumoasă în acest an. Vreau să revin cât mai curând şi să o pilotez'. Poţi s-o faci, îţi doresc toate cele bune pentru reabilitare.

Să te faci bine repede! Al tău, Nick", a scris germanul pe site-ul personal.

În timp ce Kubica îşi continuă programul de reabilitare la spitalul Santa Corona din Italia, Heidfeld a devenit pilotul cu cele mai multe podiumuri fără victorie (13) din istoria Formulei 1.

Via | Nick Heidfeld

Comentarii (7)

  • Bravo!
    Felicitari Nick!
    Foarte frumos mesajul catre Kubica.
    Surpriza anului cei de la Renault. Bravo Renault!
    23 2
  • crismar56
    nici eu nu am primit mail cu echipa castigatoare de ce nu stiu e ceva putred la mijloc no offence
    4 0
  • janick
    Gentlemen...
    ...adevarat! Prietenie sincera, dar cu siguranta gest de aleasa omenie!!
    7 0
  • Nick Heidfeld!!!!
    Gest de profund respect pentru colegul, prietenul si...partenerul de la BMW-Sauber, care la...Lotus-RENAULT e si mai profund!! Mare OM, distins SPORTIV!!
    10 0
  • NH-KB
    Merita amandoi sa fie la echipa Renault, depinde ce va face Petrov :).
    10 0
  • Silica
    Nick Heidfeld msg.
    prostie!... ce parca ar fi Kubica regele ringului?... A luptat cu fortele sale si se inchina cui?... Renault a facut progresul si nu Kubica..
    1 0
  • Heidfeld e baiat cu prea mult bun simt pt F1!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru