Heidfeld lansează un concurs de design în scopuri caritabile

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.06.2011
Nick Heidfeld a lansat un concurs de design pentru casca pe care o va purta la Nurburgring. Aceasta va fi ulterior scoasă la licitaţie în scopuri caritabile.

Nick Heidfeld a anunţat joi că se implică într-o nouă acţiune cu scop caritabil. Pilotul echipei Renault organizează un concurs pe site-ul său oficial prin care invită fanii să creeze un design pentru casca pe care o va purta la Marele Premiu al Germaniei.

Fanii trebuie să utilizeze un software de tip CAD disponibil pe site, iar câştigătorul va avea oportunitatea de a-i înmâna casca lui Heidfeld în paddock-ul circuitului de la Nurburgring înaintea primei sesiuni de antrenamente. De asemenea, acesta va beneficia de două bilete valabile pe tot parcursul weekendului.

"Competiţia le permite fanilor mei să-şi exprime creativitatea şi să vină cu un design unic pentru cursa de la Nurburgring. Împreună cu Jens Munser, care a realizat designul căştilor mele pe parcursul ultimilor ani, vom alege cea mai bună variantă. Castigatoul competiţiei îmi va înmâna personal noua cască vineri, în paddock-ul de la Nurburgring. Acesta va fi cu siguranţă un moment grozav.

Câştigătorul va fi invitatul meu la Nurburgring şi va primi două bilete valabile pentru tot weekendul de Formula 1, inclusiv cazare", a precizat Heidfeld pe site-ul său oficial.

După cursă, Heidfeld va dona casca postului german de televiziune RTL, care o va scoate la licitaţie. Toate fondurile vor ajunge la Stiftung RTL - Wir helfen Kindern e.V, o fundaţie deţinută de RTL.

Via | Renault

Taguri: Heidfeld, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru