Heidfeld si Kobayashi, intre Renault si Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Presa internationala sustine ca Renault si Sauber lupta pentru a-si asigura serviciile lui Nick Heidfeld sau Kamui Kobayashi.

Chiar daca va vinde 75% din actiunile echipei de Formula 1, Renault va continua sa concureze cu acest nume si in sezonul urmator, iar noul actionar majoritar este deja in cautarea unui coechipier pe masura pentru Robert Kubica.

Potrivit informatiilor dezvaluite de publicatia franceza Le Parisien, Renault negociaza cu Nick Heidfeld si Kamui Kobayashi, echipa fiind sigura de pastrarea lui Kubica chiar si dupa vanzarea team-ului. Cu toate acestea, managerul lui Kubica a dezvaluit ca pilotul pe care il reprezinta va deveni liber de contract dupa vanzarea echipei, ceea ce l-ar putea propulsa chiar la Merecedes GP, daca Michael Schumacher nu va reveni in Formula 1.

Pe de alta parte, presa din Japonia sustine ca Sauber a ajuns la o intelegere cu Kobayashi, niponul fiind sprijinit cu minim 5 milioane de euro de numerosi sponsori, printre care si Panasonic. Tot in vederile lui Suaber se afla si Heidfeld, care are avantajul experientei alaturi de echipa elvetiana, insa nu ar fi exclus ca Giancarlo Fisichella sa semneze in virtutea faptului ca Ferrari furnizeaza motoare pentru echipa lui Peter Sauber.

Via | F1Network | F1Network

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru